Yenişehir’e yeni imar yolları

Yenişehir İlçe Belediyesi, yeni imar yollarının yapımı ile ilçede şehir içi ulaşım ağını rahatlatmak adına çalışmalarını aralıksız bir şekilde sürdürüyor.

Haberler 24.02.2021 - 00:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez ilçe Yeniehir Belediyesi Fen leri Müdürlüü ekipleri artan nüfusla orantl olarak yeni yerleim yerlerinin de olumasyla birlikte, vatandalardan gelen talepler ve yaplan planlar çerçevesinde yeni imar yollarn açyor. Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikcinin talimatlar ile Yeniehir ilçesi ve krsal bölgelerinde bulunan mahallelere yeni imar yollar açlarak ilçe geniletilmeye ve modernletirilmeye devam ediliyor.

MAR YOLLARI BÜYÜMEYE KATKI SALIYOR

Açlan yeni imar yollarnn mahallelerin gelimesi ve konutlama açsndan da büyümesine olanak saladn belirten Kaymakam Beikci, Geliime açk, tercih edilen bir bölge olan Yeniehir ilçemizin baz mahallelerinde yaplama hzla art gösteriyor. Belediye olarak yeni imar yollarn açarak geliime katk salyoruz. Fen leri Müdürlüü ekiplerimizin bu yönde yapt çalmalar kapsamnda birçok cadde ve sokakta hizmetler gerçekletiriliyor. Yeni imar yollarnn yan sra daha önce yerleim olmasna ramen hiç yolu olmayan bölgelerde de yeni yollarmz açyoruz. Yaplan çalmalar ksa sürede tamamlayarak vatandalarmzn hizmetine sunacaz dedi.

Ana Sayfaya Git