Yenişehir'in projeleri sergilendi!

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Belediyesi, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) ile Gençlik ve Spor Bakanlığının ev sahipliğinde düzenlen Genç Dostu Şehirler Kongre ve Sergisinde yerini alarak ilçede gençlere yönelik geliştirilen projelerini sergiledi.

Haberler 26.08.2021 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, Gençlik ve Spor Bakan Mehmet Muharrem Kasapolu ile TBB ve Gaziantep Büyükehir Belediye Bakan Fatma ahinin dün açln gerçekletirdii kongreye Yeniehir Kaymakam ve Belediye Belediye Bakan Vekili Murat Beikci ile proje koordinasyon ekibi katld. Yeniehir Belediyesi tarafndan ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezinde açlan stantta Yeniehir Belediyesinin yapm olduu lkbahar Millet Kraathaneleri, Teknoloji ve novasyon Merkezi, Akll Bisiklet Dura, yeil kuak, mahallede spor ve sanat, Bilgi Evi projeleri katlmclara tantld.

PROJELER SERGLEND

Göreve geldikleri ilk günden itibaren gençlere yönelik yaplabilecekleri çalmalar noktasnda aratrmalar yaptklarn ve youn mesailer harcadklarn belirten Kaymakam Beikci, lçemizde tamamlam olduumuz bir birinden farkl merkezlerimizde gençlerimize yönelik sosyal ve kültürel etkinliklerden tutun bir çok alanda açm olduumuz kurslar ve etkinlikler düzenliyoruz. Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann önderliinde bu ülkenin gençlerine hizmet etmekten büyük bir bahtiyarlk duymaktayz. Yeniehir Belediyesi olarak daha huzurlu ve daha modern bir ilçe olma yolunda gençlerimizin fikirlerine her zaman için önem vermekteyiz dedi.

Ana Sayfaya Git