Yerinde dönüşüm bilboardlarda!

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde uygulanacak kentsel dönüşüm projesinin heyecanı kentin işlek noktalarında bulunan tanıtım panolarına taşındı.

Haberler 12.10.2020 - 00:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

400 binden fazla nüfusu ile Diyarbakrn yüzde 25ini oluturan ve 36 ilden büyük olan ilçenin 260 bin nüfuslu eski Balar bölgesinin yerinde dönüümünü hedefleyen projenin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan tarafndan onaylanarak resmiyet kazanmasndan sonra projenin ilçeye kazandraca avantajlar deiik platformlar aracl ile vatandalara anlatlyor.

Sokak sokak ve cadde cadde gezerek ilçe halkn bilgilendiren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ilçedeki tantm panolarna ilgi çekici ifadelerle afiler astrd. Tantm afilerinde bu proje ile yerinde dönüüm modeli uygulanarak ilçenin modernize edilecei ve vatandalarn huzurlu yaam alanlarna kavuaca dile getirildi. Projeyi onaylayan Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana teekkür edilen ifadelerin yer ald afiler vatandalarn büyük ilgisini çekiyor.

Bu proje ile balar model bir ehir olacak

lçenin fiziki, sosyal ve ekonomik yaps dikkate alnarak buna göre proje hazrlandn belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, sürecin sonunda Diyarbakrn kalbinde model bir ehir ve huzurlu bir yaam alan ortaya çkacan dile getirdi. Devletin tüm imkanlaryla buraya seferber olacan belirten Beyolu, Cumhurbakanmzn müjdesi halkmz tarafndan sevinçle ve heyecanla karland. Buradaki vatandalarmzn talepleri, beklentileri, sosyal ve ekonomik imkanlar esas alnarak proje yerinde dönüüm modeli olarak tasarland. Bu proje sadece Balarn deil Diyarbakrn kaderini deitirecek. Ortaya modern ve model bir kentleme, bununla beraber huzurlu ve ferah yaam alanlar çkacak inallah dedi.

Ana Sayfaya Git