Yerli malı göz nuru!

Beyoğlu kadınların el emeği göz nuru ürünlerinden alışveriş yaparak destek sağladı.

Haberler 20.12.2021 - 00:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR- Diyarbakrda Yerli Mal Haftas nedeniyle sergilenen ve kadnlarn el emei göz nuru ürünlerinden oluan etkinlie AK Partili Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun anlaml davran damga vurdu.

YERL MALI HAFTASI

Ei Dürdane Beyolu ile birlikte etkinlii ziyaret eden Beyolu, her starttan alveri yapp ihtiyaç sahipleri ikram ederek anlaml bir davranta bulundu. Diyarbakrda Tutum, Yatrm ve Türk Mal Haftas sergilenen etkinlikte Aile Destek Merkezleri ve AK Parti l ve ilçe tekilatlarna bal kadn kollar bakanlklarnn desteiyle kadnlar tarafndan hazrlanan ürünler görücüye çkt.

EL EME GÖZ NURU

Kadnlarn el emei ve göz nuru ürünlerinden oluan giyecek, yiyecek ve hediyelik eya çeitlerinin sergilendii sergiyi ziyaret eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ei Dürdane Beyolu ile birlikte bütün stantlar gezerek ortaya koyduklar emekten dolay emekçi kadnlar tebrik etti.

MLL EKONOMYE KATKI

Kadnlarn bu çabasnn milli ekonomi ve yerli malna olan destek nedeniyle deerli olduunu dile getiren Bakan Beyolu, ihtiyaç sahiplerine ikram edilmek üzere bütün stantlardan toplu alveri yapt. Emekçi kadnlar, anlaml davranndan dolay Bakan Beyoluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git