Yetenekleri göz kamaştırdı

Bağlar Belediyesi Kadın Ve Aile Müdürlüğü bünyesindeki eğitim merkezlerinde faaliyetlere katılan okul öncesi çağındaki çocuklar düzenlenen etkinlikte renkli görüntüler oluşturdu. Özel günlerdeki etkinlikler için hazırlanan miniklerin yetenekleri ve faaliyetlerdeki coşkuları izleyenleri büyüledi.

Haberler 11.05.2022 - 00:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi Kadn ve Aile Müdürlüü bünyesindeki farkl merkezlerde düzenlenen çalmalara katlan çocuklar, imdiye kadar örendiklerini düzenlenen etkinlikte sergiledi. Katlmn yüksek olduu etkinlik göz doldurdu.

Annelerine iirler okuyan ve gösteriler yapan çocuklar ortaya renkli görüntüler ortaya çkard, izleyenleri büyüleyen bir tablo yaand.

YETENEKLER GÖZ KAMATIRDI

Belediyenin kadn ve aile merkezinde düzenlenen programda çocuklar iir okuyup, gösteriler düzenledi. Renkli geçen programda çocuklarn çizdikleri resimler sergilenirken, arklar eliinde drama gösterileri gerçekletirildi.

çocuklarn farkl alanlardaki yetenekleri takdir toplarken, etkinlii takip eden anneler çocuklarna salanan imkanlardan dolay Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu ile belediyenin kadn ve aile müdürlüüne teekkür etti.

Ana Sayfaya Git