Yetim çocuklar ve ailelerini ağırladı

Diyarbakır Belediyesi, Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığınca düzenlenen programda yetim çocuklar ve aileleri ile bir araya geldi.

Haberler 31.07.2021 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklar, yüz boyama etkinlii, Hacivat ve Karagöz oyunlaryla gönüllerince elendi.

l Valisi Münir Karalolu, Valilik ve belediyeler olarak toplumun her kesimine ulamaya, 1 milyon 782 bin vatandan her birine dokunmaya ve gönlüne girmeye gayret gösterdiklerini söyledi.

Bu tarz çalmalar Aile ve Sosyal Politikalar l Müdürlüü, Sosyal Hizmetler l Müdürlüü, Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl araclyla gerçekletirdiklerini ifade eden Karalolu, ayrca dernek ve hayrseverleri de bu iin içine kattklarn belirtti.

YET çOCUKLAR VE ALELER

Karalolu, Diyarbakrda yaayan çocuklar mutlu ettikleri sürece kentin, dünyann ve Türkiyenin de yüzünün güleceini dile getirerek, öyle konutu: Bu çalmalara dernek ve hayrseverleri dahil etmemizin sebebi meselelerin paylalmas ve hep birlikte mutluluu çoaltmaktr. Onun için Hasene Yardmlama Dernei ile protokol imzaladk. Dernek Diyarbakrda yaayan çocuklar gelecee hazrlama noktasnda destek sunacak. Dernein baçlar Diyarbakrda yaayan yavrularmz, ailelerimize el uzatacak. Bundan dolay dernek ve yöneticilerine teekkür ediyorum.

Vali Karalolu ve ei Sevim Karalolu etkinlie katlan çocuklarla yakndan ilgilendi, onlara oyuncak hediye etti.

Ana Sayfaya Git