Yetimler Vakfı, kırtasiye yardımına başladı

2021-2022 eğitim-öğretim yılı için yetim ve öksüz öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarına yönelik çalışma başlatan Yetimler Vakfı, hazırladığı yardımları bugün itibariyle dağıtımına başladı.

Haberler 06.09.2021 - 09:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

2021-2022 eitim-öretim yl için yetim ve öksüz örencilerin krtasiye ihtiyaçlarna yönelik çalma balatan Yetimler Vakf, hazrlad yardmlar bugün itibariyle datmna balad.

htiyaç sahibi yetim ve öksüz ailelere yönelik yurtiçi ve yurtdnda yardm faaliyetleri yürüten Yetimler Vakf, okul öncesi krtasiye eksikleri olan örencileri unutmad.

KIRTASYE YARDIMI YAPILDI

Eitim gören ihtiyaç sahibi binlerce yetim ve öksüz örencinin krtasiye ihtiyaçlarna yönelik balatt çalma dorultusunda bata okul çantalar olmak üzere balca defter, kalem, silgi, kalemtra, boya ve yaptrc gibi malzemeleri hayrseverler araclyla tedarik eden Yetimler Vakf, binlerce örenciyi sevindirmeyi hedefliyor.

Bir Yetimi de Sen Okut sloganyla krtasiye yardm balatan Yetimler Vakf, ihtiyaç sahibi yetim örencilere datm faaliyetini 15 Eylüle kadar tamamlamay planlyor.

Daha fazla ihtiyaç sahibi yetime yardm ulatrmak amacyla Yetimler Vakfnn çalmalarna katk sunmak isteyen hayrseverler, iletiim numaralar üzerinden vakfla irtibata geçebilir, belirtilen hesap numaralarna balarn yapabilirler.

Ana Sayfaya Git