Yılmaz ailesinin mutlu günü!

Öğretim Üyesi ve YÖK Kurul üyesi Prof. Dr. M. Emin Yılmaz oğlu Dr. Kemal Yılmaz'ı, meslektaşı aynı soyadı taşıyan Yılmaz ailesinin kızı Dr. Deniz Yılmaz'la evlendirdi. Düğüne Diyarbakır protokolü ve siyaset dünyası akın etti.

Haberler 11.05.2015 - 02:08 Son Güncelleme : 11.05.2015 - 02:08

Fırat AVCIL/M. Emin FİDAN/Tahir KARAKEçİ

DİYARBAKIR- Diyarbakır ve bölgenin tanınmış aileleri arasında yer alan Dicle Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmazın oğlu Dr. Kamil Yılmaz ile aynı soyadı taşıyan Yılmaz ailesinden meslektaşı Dr. Deniz Yılmaz ile görkemli bir düğünle dünya evine girdi.

BAKAN YILMAZ VE VALİ AKSOY

Elazığ yolu 13. kilometresinde yer alan Altındağ Dinlenme Tesislerinin çok amaçlı düğün salonunda gerçekleştirilen düğüne, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy, Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Ayşegül Jale Saraç, AK Parti Diyarbakır Milletvekili adaylarından Devlet Eski Bakanı M. Salim Ensarioğlu ile çok sayıda davetli katıldı.

DOLARLAR VE TAKILAR

Bin 500 kişilik davetli listesi içerisinde, siyaset dünyasının yansıra, spor, iş adamı ve sağlık camiası başta olmak üzere bölgenin tanınmış birçok simanın yer aldığı düğün dillere destan bir şenlikte geçti. Davullu-zurnalı düğünde davetliler bol bol halay çekip, oynadı. Dolarların havada uçuştuğu düğünde davetliler, takı yarışına geçti.

Zaman zaman renkli görüntülerin de oluştuğu düğün gece geç saatlere kadar devam ederken, rüya gibi geçen düğün töreni sonrası duygularını paylaşan Prof. Dr. Mehmet Emin Yılmaz davetlilere katıltmalarından dolayı teşekkür etti.

BABA YILMAZIN DUYGULARI

Yılmaz şöyle dedi; Türkiyenin çeşitli illerinden kilometrelerce yol gelen değerli misafirlerimiz bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmadı. çok sevdiğimiz değerli aile ferdimiz oğlum ve gelin kızımız Denizın düğününde bizleri onurlandıran tüm, yakınlarımız, misafirlerimiz ve büyüklerimize sonsuz teşekkür ederim. Bizi bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımızdan Allah razı olsun, bu sevinç hepimizin sevincidir. Dostluk, sevgi, saygı bu günlerde belli oluyor ve dostluğun, akrabalığın değeri anlaşılıyor. Allahın izniyle bu sevgi, saygı bağımız her daim böyle kuvvetli olur. Allah hepinizden razı olsun darısı genç bekrlarımızın başına Allah mesut bahtiyar etsin.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır