Yine Arazi Terörü

Kayapınar'da arazi anlaşmazlığında yine kan aktı. Uzun namlulu silahların kullanıldığı çatışmada 4 kişi yaralandı.

Haberler 13.09.2018 - 09:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar ilçesine bal Harmanard köyünde, daha önce aralarnda arazi anlamazl nedeniyle tartma yaanan ve akraba olan M.K. ile A.K. arasnda dün sabah yeniden tartma çkt. ki kiinin yaknlarnn da katlmasyla çkan kavga, büyüdü. Uzun namlulu silah ve sopalarn kullanld kavgada 2si silahla, 4 kii yaraland.

Diyarbakr merkez Kayapnar ilçesinde, arazi anlamazl nedeniyle iki ailenin fertleri arasnda çkan tartma, uzun namlulu silahlarn kullanld silahl çatmaya dönütü. Olayda, 4 kii yaraland.

Merkez Kayapnar ilçesine bal Harmanard köyünde, daha önce aralarnda arazi anlamazl nedeniyle tartma yaanan ve akraba olan M.K. ile A.K. arasnda dün sabah yeniden tartma çkt. ki kiinin yaknlarnn da katlmasyla çkan kavga, büyüdü. Uzun namlulu silah ve sopalarn kullanld kavgada 2si silahla, 4 kii yaraland.

UZUN NAMLULU SLAH KULLANILDI

Köylülerin durumu salk ekibi ve jandarmaya bildirmesi sonucu köye çok sayda güvenlik kuvveti sevk edilirken, yarallar Dicle Üniversitesi ve Diyarbakr Eitim ve Aratrma Hastanesi acil servislerine sevk edildi. Köye gelen jandarma ekipleri kavgann büyümemesi için köyde olaanüstü güvenlik önlemi alrken, köye giri çklar jandarmann kontrolünde salanyor.

KÖYDE GEçC KARAKOL KURULDU

Köyde jandarma ekipleri tarafndan kavgadan sonra yaplan aramalarda ise olayda kullanlan ruhsatsz kalanikof ile av tüfei ele geçirdi.

Köyde jandarmann tedbirleri devam ederken, kavgaya kartklar belirlenen kiilere yönelik gözalt ilemleri devam ediyor.

Ana Sayfaya Git