Yine kask yok iki ölüm

Motosiklet, çöp kamyonuna çarptı. Aşırı hız ve dikkatsizlik, 18 yaşlarındaki iki gencin haz in ölümüyle sonuçlandı.

Haberler 23.11.2020 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde, ar hz ve dikkatsizlik sonucu çöp kamyonuna çarpan motosikletteki Serkan Özer (19) ve yanndaki arkad Yusuf Sarkaya (18) yaamn yitirdi.

MOTOSKLET KAMYONA çARPTI

Diyarbakr üzen korkunç kaza, merkez Yeniehir ilçesindeki Seyrantepe üst geçidinde meydana geldi. Dün ölen saatlerinde Serkan Özerin kulland 21 AAT 586 plakal motosiklet, Yeniehir Belediyesine ait çöp kamyonuna arkadan çarpt. Ar hz ve dikkatsizliin yol açt kazada çarpmann etkisiyle yola savrulan sürücü Serkan Özer ve arkasnda oturan Yusuf Sarkaya, onlarca takla att.

KAZADA K GENç YAAMINI YTRD

ki gencin de banda kasklarnn olmudu görülürken, feci ekilde vücutlar yerden sürüklendii için Özer ve Sarkaya olay yerinde yaamn yitirdi. Haber verilmesi üzerine kaza yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. ki gençin ölümü büyük uzuntu yaratrken, ilk muayenelerinden sonra cenazeler hastane morguna kaldrld. Olay haber alan Özer ve Sarkayann aileleri, Hastane morgu önünde atlar yakt, bazlar sinir krizi geçirdi. Buarada, kazada nedeniyle yol, bir süre trafie kapal kald.

AIRI HIZ VE DKKATSZLK SONUCU

Motosikletin kaldrlmasnn ardndan yol, ulama yeniden açld. Kazayla ilgili kapsaml soruturma balatlrken, kazanan ar hz ve dikkatsizlik sonucu meydana geldii bildirildi. Belediyenin çöp kamyonu sürücüsü ise, ifadesi alnmak üzere Emniyete götürüldü.

Ana Sayfaya Git