Yol bakım seferberliği

17 ilçenin mahalle grup ile mahalle yollarında bakım ve onarım çalışmalarına start veren Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kış aylarında heyelan nedeniyle yollarda oluşan bozulmaları önlemek için reglaj çalışmalarını da sürdürüyor.

Haberler 12.05.2020 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatandalarn ulamlarn daha konforlu ve güvenli bir ekilde salamalar için 17 ilçenin mahalle grup ile mahalle yollarnda, bakm ve onarm çalmas balatld. Büyükehir Belediyesi Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl Krsal Hizmetler ube Müdürlüü, k aylarnda heyelan nedeniyle yollarda oluan bozulmalar önlemek için reglaj çalmalarn da sürdürüyor. Bakm ve onarm çalmalar kapsamnda ayrca hendeklerde de temizlik çalmas yürütülüyor.

YOL BAKIMI

Kulp ilçesinde Kayack Mahallesi grup yolunda heyelan temizleme, Ünal Mahallesi yolu reglaj, Ergani Bereketli, Hani ilçesi grup yolu reglaj, Lice ilçesi Yünlüce Mahallesi Konuklu mezra yolu reglaj, Sur ilçesi Beybulak Mahallesinde reglaj, Hani Kaledibi Mahallesi yolu reglaj ve hendek temizleme çalmas yürüten Krsal Hizmetler ube Müdürlüü ekipleri, 17 ilçede bozulan yollar tespit ederek bakm ve onarma ald.

Vatandalardan gelen talepleri de deerlendirerek en ksa sürede talebe karlk veren ekipler, yol bakm ve onarm çalmalarna devam edecek.

Ana Sayfaya Git