Yol çizgileri çizildi

Diyarbakır Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Hasan Basri Güzeloğlu’nun Turgut Özal Bulvarı’nda startını verdiği sıcak asfalt serme sezonunda caddenin asfalt işlerinin tamamlanmasıyla birlikte Ulaşım Daire Başkanlığı, yaya ile sürücülerin güvenliğini sağlamak için yol şerit çizgileri çizerek bulvarı hizmete hazır hale getirdi.

Haberler 27.05.2020 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valisi ve Büyükehir Belediye Bakan Vekili Hasan Basri Güzelolunun Turgut Özal Bulvarnda startn verdii scak asfalt serme sezonunda caddenin asfalt ilerinin tamamlanmasyla birlikte Ulam Daire Bakanl, yaya ile sürücülerin güvenliini salamak için yol erit çizgileri çizerek bulvar hizmete hazr hale getirdi.

YOL çZGLER

Vali Hasan Basri Güzelolunun Turgut Özal Bulvarnda startn verdii scak asfalt serme sezonunda caddenin asfalt ilerinin tamamlanmasnn ardndan Ulam Daire Bakanl, yolda çizgi çalma balatt. Yol erit çizgi çalmasndan önce caddenin temizlii yol süpürge araçlaryla saland. Yaplan temizlik çalmalarnn ardndan ekipler, yaya ve sürücülerin güvenlii için caddenin tamamlanan bölümlerine çizgi çekerek Turgut Özal Bulvarn trafik akna hazr hale getirdi.

BALANTILI YOLLAR

Ulam Daire Bakanl, ayrca Turgut Özal Bulvarnn balantl yollarnda tamamlanan sokaklarda da yol erit çizgi çalmas gerçekletirdi ve belirlenen alanlara hz kesici yaya ile sürücülerin rahatlkla görebilecekleri plastik kasisler yerletirdi. Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Ulam Daire Bakanl, Yol Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanlnn caddeleri asfaltlamasnn ardndan yol erit çizgi çalmalarn sürdürecei belirtildi.

Ana Sayfaya Git