Yol kenarları alkol mekanı!

Diyarbakır'da araçlarını yol kenarına park ederek kaldırımı adeta meyhaneye çeviren bazı sürücüler, yeterli denetimin yapılmaması nedeniyle yıllardır bu tavırlarını sürdürüyor.

Haberler 08.07.2021 - 00:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn merkez ilçelerindeki baz güzergahlar, özellikle akamn ilerleyen saatlerinde alkol kullananlarn mekan haline gelmi durumda.

Bu güzergahlarn banda Diyarbakr Stadyumu çevresi geliyor. Stadyum yolundan Gazi Yaargil Eitim ve Aratrma Hastanesine giden güzergahta oluan araç kuyruklar dikkat çekiyor.

Özellikle hafta sonlarnda araçlarn yol kenarna park eden baz sürücüler, kaldrmlar adeta meyhaneye çevirerek alkol tüketiyor, yüksek sesle müzik dinliyor, kimi zaman da kadnl erkekli eleniyor. ddialara göre, baz sürücüler de fuhu yapan kadnlar getirip ahlaksz davranlarda bulunuyor.

KALDIRIM ALKOL MASALARIYLA

Bir dier iddia da alkoliklerin yol güzergahn mesken tutmasn frsat bilen ve bölgede kümelenen içki satclarnn, aralarnda çocuklarn da olduu kimi ahslar göndererek içkilerini pazarlad yönünde.

Tüm bunlar, çevre binalarda oturanlar bata olmak üzere söz konusu güzergah kullanan dier sürücülerin büyük tepkisini çekiyor ancak ahslarn alkolün etkisiyle saldrmasndan ve olay çkarmasndan çekiniyor.

smini vermek istemeyen baz duyarl vatandalar, yol kenarnda rahat bir ekilde alkol tüketenlere ses çkarlmad için bu durumun yllardr sürdüüne dikkat çekti.

Gerekli denetim ve yaptrmlarn yaplmas için yetkililere çarda bulunan vatandalar, bu görüntülerin ehirleri için büyük bir ayp olduunu ifade etti.

Ana Sayfaya Git