Yol yapımı sürüyor

AK Partili Diyarbakır'ın Bağlar ilçe Belediyesi, resmi kurumların idari tatilde olduğu son iki günde yol yapım ve asfaltlama çalışmalarını sürdürdü.

Haberler 20.05.2020 - 02:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, kamu kurumlarnn resmi tatilde olduu dönemde yol yapm, onarm ve asfaltlama hizmetlerine devam ediyor. Son bir ayda biri 45 bin nüfuslu Mevlana Halit Mahallesi ve biri de 20 bin nüfuslu Selahaddin Eyyubi Mahallesi olmak üzere toplam 5 mahallede asfaltlama çalmas yaparak bu yerleim yerlerini 20 yl sonra scak asfalt hizmeti ile tantran Balar Belediyesi ekipleri, resmi tatil olan son iki günde ise Direkhane bölgesinde mesai yapt.

ÖNCE YOL YAPIMI, SONRA ASFALT

Önce bozulmu olan yolun alt yapsn tamamlayan Fen leri Müdürlüüne bal ekipler, daha sonra belediyenin bazalt tandan üretmi olduu scak asfalt ile caddeyi asfaltlamaya balad. Ekiplerin çalmalarn yerinden takip eden Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, ortaya koyduklar özverili çalmalardan dolay tebrik etti. Millete hizmet yolunda engel ve mazeret kabul etmediklerini belirten Beyolu, Son bir ay içerisinde uzun yllardr asfalt hizmetinden mahrum braklan büyük mahalle ve caddelerimizi sokaklarmz asfaltladk. Krsal bölgelerde ve kent içinde yollarmz yapyoruz. Korona virüs, Ramazan ay, resmi tatiller, sokaa çkma kstlamalar gibi durumlara ramen sahada yer aldk ve milletimize hizmet ettik. Bundan gayet memnunuz dedi.

Ana Sayfaya Git