Yolcu otobüsü TIR'a çarptı: 11 ölü, 21 yaralı

Çorum'da yolcu otobüsünün TIR'a arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada yaşamını yitiren 11 kişinin isimleri belli oldu. Kazada, otobüs sürücüleri İsmet Eslen ve Ahmet Cilvenaz, muavin Cihan Çakmak ile yolcular Esra Kel, Mine Demir, Ayşe Delice, Murat Delice, Mehmet Cula, Dürdane Kaplan, Betül Kaplan, Mervenur Özçiftçi'nin hayatlarını kaybettikleri belirlendi.

Haberler 14.03.2018 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çorumda yolcu otobüsünün TIRa arkadan çarpmas sonucu meydana gelen kazada yaamn yitiren 11 kiinin isimleri belli oldu. Kazada, otobüs sürücüleri smet Eslen ve Ahmet Cilvenaz, muavin Cihan çakmak ile yolcular Esra Kel, Mine Demir, Aye Delice, Murat Delice, Mehmet Cula, Dürdane Kaplan, Betül Kaplan, Mervenur Özçiftçinin hayatlarn kaybettikleri belirlendi. Otobüsten çkarlan cenazeler kimlik tespiti ve otopsi ilemleri için Ankara Adli Tp Kurumu Grup Bakanlna gönderildi. Otobüs muavini Cihan çakmakn bir sosyal paylam sitesindeki hesabnda Azrail bile ayama gelecek yaz dikkat çekti.

Öte yandan, çorum Cumhuriyet Basavcs Ömer Faruk Yurdagül, kaza ile ilgili yazl açklamada bulundu. Basavc Yurdagül, unlar kaydetti:

13.03.2018 günü saat 05.30 sralarnda, çorludan Tokat iline seyir halinde bulunan 60 FH 302 plakal yolcu otobüsünün, Osmanck ilçe snrlar içinde emniyet eridinde park halinde bulunan çelik boru yüklü TIRa arkadan çarpmas sonucu meydana gelen kazada ilk belirlemelere göre 11 vatandamz ölmü, 23 vatandamz yaralanmtr. Kaza srasnda otobüste yangn meydana geldii, bir ksm yolcularn araç camlarn krarak araçtan çktklar anlalm olup, hayati tehlikesi bulunmakszn yaral durumda olan 21 vatandamz çorum merkez ve Osmancktaki hastanelerde tedavi altna alnm, 2 hafif yaral yolcunun kaza sonras kendi imknlaryla olay yerinden ayrlarak Tokat ve Amasyadaki salk kurulularna bavurduklar anlalmtr. Kazaya karan otobüs enkaz kriminal inceleme için muhafaza altna alnmtr. Osmanck Devlet Hastanesinde ölü muayene ilemleri tamamlanan 11 kiiye ait cenazeler, kimlik tespiti ve otopsi ilemleri için Ankara Adli Tp Kurumu Grup Bakanlna gönderilmitir. Soruturmann safahat ve sonucundan gerektiinde ayrca bilgi verilecektir.

Ana Sayfaya Git