Yoldan çıkıp buğday pazarının bahçesine giren tırın enkazı 3 gündür kaldırılmadı

Diyarbakır-Şanlıurfa karayolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ilk önce karşı şeride daha sonra bir iş yerinin bahçesine dalan tırın enkazı, 3 gündür kaldırılmadı.

Haberler 18.09.2020 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr-anlurfa karayolu üzerinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu ilk önce kar eride daha sonra bir i yerinin bahçesine dalan trn enkaz, 3 gündür kaldrlmad.

Olay, 3 gün önce Diyarbakr-anlurfa karayolu üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, çakl tayan 21 AAF 477 plakal tr, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu önce refüje çarpp kar eride, ardndan da buday pazar bahçesine uçtu. Sürücü alev alan trdan atlayp kurtulurken, araç ksa süre sonra bomba gibi patlayarak alev topuna döndü.

TIRI KALDIRAN YOK

Olay gören çevredekilerin haber veremsi üzerine bölgeye 112 acil salk, itfaiye ve polis ekipleri sevk edildi. Yaral olay yerinde yaplan ilk müdahalesinin ardndan ambulansla hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnrken, itfaiye ekipleri de trda çkan yangna müdahale edip söndürdü.

Olayla ilgili inceleme balatlrken, aracn enkaznn 3 gündür kaldrlmamas i yeri sahiplerinin tepkisine neden oldu.

Ana Sayfaya Git