Yolüstü otopark ücreti kaldırıldı!

İçişleri Bakanlığınca KHK ile görevlendirme yapılan Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, ücret uygulanan yol kenarı araç park yerleri için artık ücret alınmamasını kararlaştırdı.

Haberler 12.11.2016 - 08:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çileri Bakanlnca kanun hükmünde kararname (KHK) ile görevlendirme yaplan Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, yol kenarlarndaki araç park yerleri için uygulanan ücret uygulamasn bugünden itibaren kaldrd.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesince alnan karar dorultusunda, daha önce ücret alnan yol kenarlarndaki araç park yerleri vatandalara artk ücretsiz hizmet sunacak.

Vatandalar, yol kenarlarndaki park yerlerinin ücretsiz olmasndan duyduklar memnuniyeti dile getirdi.

YOL KENARINDAK PARK ÜCRET

Esnaf Fahri Teke, Diyarbakr Büyükehir Belediyesine görevlendirilen Kaymakam Cumali Atillaya hayrl olsun dileklerinde bulunarak, hizmetlerinden dolay teekkür etti. Teke, Vatandamz fakirdir, bu yükü vatandamzn üstünden kaldrd için onu tebrik ederim. dedi. Daha önceki uygulamann vatandalara zulüm olduunu söyleyen Teke, Alnan karar milletin faydasnadr. Halka iyi bir hizmettir. yi hizmetin büyüü veya küçüü olmaz. Kaymakamn millete yararl olacana inanyorum. çünkü tecrübeli adam ve büyük birikimi var. diye konutu.

Vatandalardan Abdurahman Eren de ücret uygulamasnn kaldrlmasndan memnun olduunu ifade etti. Daha önceki DBPli Büyükehir Belediyesine tepki gösteren Eren, unlar söyledi:

KAYYIMA TEEKKÜR ETTLER

Önceki Belediye Bakan halk kendisine küstürüyordu. Bu memlekete hizmet edenler ve bu halkn hizmetkarlar gelsin. Bu halk sömürenleri ve halktan paralarn alanlar istemiyoruz. Zaten bu halk perian bir halde. Bu halkn nesi var ki sen götürüyorsun.

Kaymakam Cumali Atilladan umutlu olduklarn belirten Eren, Belediye Bakanmz daha önce Diyarbakrda vali yardmcl yapm. Diyarbakr gayet bilen ve memleketimizden çkm biri. dedi.

Esnaf Süphan Yldrak da vatandan yararna olan bütün uygulamalardan memnun olduklarn dile getirdi. Araç park yerlerinin ücretsiz olmasnn esnaf ve vatandaa yarar olacan ifade eden Yldrak, Kim bunu uygulamsa Allah ondan raz olsun. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git