Yoruldum oğlum!

Baba Haci Güger: "Yoruldum artık oğlum, annenin ve kardeşlerinin yanına dön"

Haberler 28.07.2020 - 10:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakr anneleri, daa kaçrlan çocuklarna kavuma ümidiyle HDP l Bakanl binas önündeki evlat nöbetini kararllkla sürdürüyor.

çocuklarnn daa kaçrlmasndan HDPyi sorumlu tutan Diyarbakr annelerinin, 3 Eylül 2019da balatt oturma eylemi, 329. gününe girdi.

Ellerinde çocuklarnn fotorafyla bekleyiini sürdüren annelerden Saadet Ödümlü, evlad Yusufun 16 yandayken daa kaçrldn söyledi.

Olunu Siirtte HDPlilerin götürdüünü, bu nedenle olunu onlardan istediini belirten Ödümlü, 7 yldr ondan haber alamadn aktard.

YORULDUM OLUM

PKKdan kaçmas için evladna çarda bulunan Ödümlü, Gel olum, seni çok özledim. Ne bayrammz ne de huzurumuz var. Beni seviyorsan gel olum, 7 sene oldu artk yeter. Gel olum, sen gelmeden ben buradan gitmem. Gel devletine sn olum. ifadelerini kulland.

Diyarbakrdan 5 yl önce kandrlarak daa götürülen olu Doan için eyleme katlan baba Haci Güger ise olunun HDP binasndan daa kaçrldn kaydetti.

Olunu terör örgütüne brakmayacan aktaran Güger, Yoruldum artk olum, annenin ve kardelerinin yanna dön. Türkiye Cumhuriyeti devleti hepimizin. Türk bayrann altnda yayoruz. Kimse bugüne kadar devletimizin belini bükemedi, bükemez de. dedi.

Ana Sayfaya Git