Yürek sızlatan aileye gönül eli

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, eşi Dürdane Beyoğlu ile birlikte gönül seferberliği ziyaretlerine devam ediyor.

Haberler 17.03.2021 - 09:52 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, gelenek haline getirdii ev ziyaretlerinde iki ailenin herkesi duygulandran hikayeleriyle karlanca hüzünlü anlar yaad. Bakan Beyolu, ailelerin yaadklarn dinleyince zaman zaman gözyalarna hakim olmakta zorland. Körhat Mahallesinde yaayan ailelerden H.D., biri polis memuru olmak üzere iki olunu kanserden kaybetti ve ei olmad için evlat acsnn yan sra yaad maddi zorluklarla tek bana mücadele ediyor.

Ayn mahallede yaayan M.F.Y. ise bedensel engelli. çocuklar olmayan çift, devletin verdii engelli maa ile hayata tutunmaya çalrken, isiz olan evin reisi M.F.Y. kiracs olduklar evin giderlerini karlamakta zorlanyor.

ALELERE DESTEK SALADI

Aileler, yaadklar zorluklar gözyalar içerisinde dile getirerek Beyolundan destek istedi. Ei Dürdane Beyolu ile beraber ziyaret ettii ailelerin hikayelerini dinlerken zaman zaman aileleri teselli eden sözler sarf eden Bakan Beyolu, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan liderliindeki Türkiyenin mazlumlarn umudu olarak her zaman kendi vatandalarnn yannda yer aldn dile getirerek bu iarla ihtiyaç sahibi vatandalarn dertleriyle dertlenmeye ve sorunlarna çözüm üretmeye devam edeceklerini söyledi. Beyolu, ailelere nakdi ve ayni olmak üzere çeitli destekler salad.

SYAS HESABIMIZ YOK, NSAN DUYGULARLA BUNU YAPIYORUZ

Ailelerin sevinçle karlayp dualarla uurlad Bakan Beyolu, Bizlere bu imkanlar oluturan hükümetimiz ve gerek kendi vatandalarmzn gerekse dünya mazlumlarnn umudu olan Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoandr. Ülke içinde ve ülke dnda onca sorunla uraan liderimize dua edin. Rabbim kendisine shhat ve kuvvet versin. Eski Balar bölgemizin her yerinde yürek yakan insan hikayeleri var. Bunlar kendi insanlarmz. Bu hikayeleri yaayanlar olarak biz de olabilirdik. Hiçbir siyasi hesap yapmadan tamamen insani ve vicdani duygularla hareket ederek dertleriyle dertleniyor, taleplerini karlamaya gayret ediyoruz. Rabbim salk ve esenlik verdii sürece vatandalarmzla gönül seferberliine devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git