Yürek yakan kaza!

Sivas'ın Şarkışla ilçesinde otomobilin devrilmesi sonucu baba ve 3 oğlu öldü, 4 kişi yaralandı.

Haberler 24.09.2019 - 09:51 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fatih Umuç (23) idaresindeki 16 BLA 93 plakal otomobil, Pnarba-arkla kara yolu arkla ilçesi yaknlarnda dere yatana devrildi.

Kazada araçta bulunanlardan Hakan (35) ve 6 aylk olu Yunus Emre Umuç, olay yerinde hayatn kaybetti. Ar yaralanan çocuklardan Yusuf Kenan (7) ve Yavuz Selim Umuç (9), sevk edildikleri Cumhuriyet Üniversitesi Salk Hizmetleri Uygulama ve Aratrma Hastanesinde müdahalelere ramen kurtarlamad.

Yaralanan Hicran (33) ve Sibel Erva Dalga (3) ile Aysun (32) ve Fatih Umuç (23), arkla Devlet Hastanesindeki müdahalenin ardndan Sivastaki hastanelere sevk edildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Salk Hizmetleri Uygulama ve Aratrma Hastanesine kaldrlan yarallardan, ölen çocuklarn annesi Aysun Umuçun tedavisi sürüyor.

Araçtakilerin, Sarkam Devlet Hastanesi bilgi ilem personeli Hakan Umuçun Hataydaki kz kardeinin düününe katldktan sonra Karsa dönmek için yola çktklar örenildi.

Bu arada kaza yerinde, Hakan Umuç ile dün evlenen kz kardeinin yer ald fotoraf dikkati çekti.

Dere yatana yuvarlanan araç çekici yardmyla çkarld.

- Cenazeler Karsa gönderildi

Baba Hakan ile olu Yunus Emre Umuçun cenazeleri, yaknlar tarafndan arkla Devlet Hastanesi morgundan alnd.

Tek tabuta konulan cenazeler, Kayseri Büyükehir Belediyesi cenaze nakil aracyla Sivasa getirildi.

Cumhuriyet Üniversitesi Salk Hizmetleri Uygulama ve Aratrma Hastanesindeki Yusuf Kenan (7) ve Yavuz Selim Umuçun (9) cenaze ilemlerinin de tamamlanmasnn ardndan baba ve 3 olunun cenazeleri, Karsn Sarkam ilçesine gönderildi.

Hatayda dün akam düzenlenen düün töreniyle evlenen Fatma Köse, aabeyinin ve yeenlerinin cenazelerinin çkarl srasnda tabutlara sarlarak gözya döktü. Fatma Köseyi ei Sinan Köse teskin etmeye çalt.

Casim Umuç da olunun ve torunlarnn tabutuna sarlarak at yakt.

arkla Kaymakam Mehmet Erdem de hastaneye gelerek aileye basal diledi.

Ana Sayfaya Git