Yüreklere dokundular

Vefakar öğretmenler köy okulunu boyayıp öğrencilerin yüreklerine dokundu

Haberler 22.03.2021 - 08:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batmann Gercü ilçesinde gönüllü öretmenler, ilçeye 8 kilometre uzaklkta bulunan Yamanlar Köyü lkokulunu boyayp, örencilere çeitli hediyeler datt.

Gercüte toplanan gönüllü öretmenler, hafta sonunu ilçeye 8 kilometre uzaklkta bulunan Yamanlar lkokulunda geçirdi. Öretmenler, okulun sralarn ve bahçesini boyayp bahçeye de çeitli oyunlar çizdi. Hafta sonunu okul boyamayla geçiren öretmenler, pazartesi günü okula gelecek olan örencilerin masalarna hediyeler brakt.

KÖY OKULUNU BOYUYORLAR

Gercü Ziya Gökalp Ortaokulu Müdür Yardmcs Kudbeddin çelik, gönüllü öretmenler olarak bir oluama gittiklerini söyledi. çelik, çeitli çalma alanlarmz var, sanat, edebiyat ve okullar güzelletirme ad altnda çalmalar yürütüyoruz. u an 8 öretmeniz ama her çalmamz farkl okullarda ve farkl olacak. Tüm öretmen arkadalarmz bu oluuma davet ediyoruz. Amacmz tek bir örencinin bile mutsuz olmamas. Her örencimizin yüzü gülsün sloganyla yola çktk, çocuklarmz sevindirmeye ve mutlu etmeye devam edeceiz dedi.

Örencilerden Melike Yalçn, öretmenlerin okullarn boyadklarn belirterek, çok güzel olmu, Allah raz olsun. Bahçemize birçok oyun çizilmi. Hepsine ayr ayr çok teekkür ederiz diye konutu.

Örencilerden Ertan Turut da Öretmenlerimiz Gercüten gelmiler, oyunlar yapmlar. Masalarmz boyamlar ve bizim öretmenlerle birlikte boyama yapyorlar. Kendilerine çok teekkür ederiz eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git