Yüreklere dokunuyoruz

AK Parti Diyarbakır İl Başkanı Muhammet Şerif Aydın “İnsanlarımızın yüreğine dokunacağız”

Haberler 02.12.2021 - 09:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - AK Parti Diyarbakr l Bakanlnca Kulp ve Lice ilçelerinde lçe Danma Meclisi Toplants gerçekletirildi.

Kulp Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen toplantda konuan l Bakan Muhammet erif Aydn, Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann liderliinde tekilatlaryla 2023 hedeflerine azimle yürüdüklerini söyledi.

AK Partinin devletin milletle bütünlemesinin hareketi olduunu belirten Aydn, AK Partinin Türkiyeyi yeniden güçlü ve büyük bir ülke olarak ayaa kaldrma mücadelesinin ad olduunu kaydetti.

Partilerinin yerli ve milli bir siyasi hareket olduunu ifade eden Aydn, öyle dedi:

AK Parti, kültürde, sanatta, edebiyatta, ekonomide ve teknolojide da bal deil, çkar çevrelerinin ellerinde deil, sadece ve sadece milletin emrinde olan bir siyasi harekettir. Arkamzda milletten baka hiçbir güç yok, olmayacak da. Bizler AK Parti tekilat olarak hem ülkemize hem de Diyarbakrmza hizmet etmeye devam ediyor, her daim hemehrilerimizle el ele gönül gönüle olmaya özen gösteriyoruz.

GÖNÜLLERE DOKUNACAIZ

Hem saha çalmalarna arlk verdiklerini hem de her türlü sosyal, kültürel, ekonomik ve sportif konularda kent için çaltklarn dile getiren Aydn, milletle bir ve beraber olmaya özen gösterdiklerini kaydetti.

Saha çalmalaryla vatandalar ziyaret edip taleplerini yerine getirmek için mücadele ettiklerini aktaran Aydn, Devletimiz ile milletimiz arasnda bir nevi köprü görevi üstlenerek, hizmetlerin vatandalarmza daha çabuk ulamasna imkan salyoruz. Kurulduu günden bugüne kadar Türkiyede birçok deiim yaadk, ama deimeyen tek ey AK Parti anlay, halka hizmet anlaydr. Bizim çabamz, hükümetimizin yapmakta olduu hizmet siyasetini gönül siyaseti ile taçlandrmak ve insanlarmzn yüreine dokunmaktr. dedi.

AK Parti Genel Merkez Kadn Kollar MKYK üyesi Suna Kepolu Ataman ise, AK Partinin kadnlardan ald güç ile 20 yldr güçlü bir ekilde iktidarn sürdürdüünü söyledi.

Ataman, kadnlarn siyasette etkin olmas, toplumda güçlü hale gelmesi ve i hayatnda yükselmesinin partilerinin kadnlara verdii deeri gösterdiini dile getirdi. Daha sonra, Lice ilçesinde toplant düzenlendi.

Ana Sayfaya Git