Yurtta kalan kız öğrenci, kendini astı

ŞANLIURFA’da, lise öğrencisi F.B., kaldığı yurt odasındaki ranzanın demirine eşarpla kendini asarak yaşamına son verdi. Yaşamını yitiren arkadaşlarını gören ve korkuya kapılan diğer kız öğrenciler, ailelerine haber verilerek yurttan tahliye edildi.

Haberler 28.02.2018 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Olay, önceki gece geç saatlerde Akbayr Mahallesinde bulunan Fatma Zehra Kz Anadolu mam Hatip Lisesi yurdunda meydana geldi. ddiaya göre 11inci snf örencisi F.B., arkadalar etüt odasnda olduu srada boynuna geçirdii earb ranzann demirine balayarak kendini ast. Bir süre sonra odaya giren arkadalar F.B.yi ranzada asl görerek çlk att. çlklar üzerine odaya gelen idareciler durumu polis ve salk ekiplerine bildirdi. hbarla olay yerine sevk edilen ekipler, yapt kontrolde F.B.nin yaaman yitirdiini belirledi.

KENDN PLE ASTI

Korkuya kaplan kz örencilerin durumu anlatt ailelerine haber vermesi üzerine velileri yurt binasna akn etti. Kz çocuklarn yurttan gözyalar içerisinde teslim alan aileler evlerine giderken, F.B.nin ölüm haberini alan ailesi de yurda geldi. Burada sinir krizi geçiren F.B.nin yaknlar, yurt binasnn kap ve penceresini tekme ve yumruklarla krarak zarar verdi. Polisin güçlükle sakinletirdii aile, olay yerinden uzaklatrlrken, intihar eden örencinin cesedi ise otopsi için Adli Tp Kurumu morguna götürüldü. Olayla ilgili soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git