Zabıtanın acı kazası

Diyarbakır'da ticari taksinin çarptığı zabıta memuru İbrahim Halil Güler yaşamını yitirdi.

Haberler 02.03.2020 - 10:13 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda kardan karya geçmeye çalan Yeniehir ilçe belediyesinde görevli zabta memuruna ticari taksi çarpt. Ar yaral olarak hastaneye kaldrlan zabta memuru brahim Halil Güler yaplan tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi.

Olay, önceki gün merkez Balar ilçesi Baclar Mahallesinde bulunan Yeni Hal Caddesi üzerinde meydana geldi. Yeniehir ilçe belediyesinde görevli zabta memuru brahim Halil Güler, (34) kardan karya geçmeye çalt esnada bir anda kendisine sürücüsünün ismi örenilemeyen 21 TT 0227 plakal ticari taksi çarpt.

BEYN ÖLÜMÜ GERçEKLET

çarpmann etkisi ile Gülerin ba taksinin ön camna çarptktan sonra cadde üzerine düerek ar yaraland. Kazay gören çevredeki vatandalar durumu 112 salk ve polis ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi.

Ksa sürede kazann yaand bölgeye gelen salk ekipleri tarafndan ilk müdahalesi yaplan zabta memuru brahim Halil Güler, daha sonra ambulansla en yakn hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd. Zabta memuru Güler burada doktorlarn yapt tüm müdahalelere ramen kurtarlamayarak yaamn yitirdi. Polis ekipleri taksi sürücüsünü gözaltna ald. Olay yerinde çalma yapan polis ekipleri, kaza ile ilgili çok yönlü soruturma balatt.

Ana Sayfaya Git