Zabıta 7/24 görevinde!

Bağlar Belediyesi zabıta ekipleri vatandaşa hizmet için 24 saat sahada

Haberler 09.09.2020 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar Belediyesi Zabta Müdürlüü bünyesinde görev yapan ekipler, pandemi döneminde 24 saat mesai yaparak ilçe halknn saln ve huzurunu korumak için çalyor.

Zabta tekilatnn kuruluunun 194. yl nedeniyle açklama yapan Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, fedakar zabta personelinin gecesini gündüzüne katarak millete hizmet ettiini söyledi.

BALARDA ZABITA DENETM

400 bini akn nüfusu ile Diyarbakr nüfusunun yüzde 25ini barndran ve 36 ilden daha büyük olan Balarda Kovid-19 salgnndan sonra belediye ekiplerinin i younluu ve sorumluluunun daha da arttn dile getiren Beyolu, bu ekiplerin banda zabtann geldiini aktard.

Beyolu, Balar Belediyesi Zabta Müdürlüüne bal ekiplerin semt pazarlar, alveri noktalar, yol güzergahlar ve mahalle aralar olmak üzere ilçe genelinde 24 saat boyunca mesai harcayarak vatandan sal ve huzuru için gerekli olan tedbirleri almaya çaltn anlatan Beyolu, zabta personelinden özel ekipler oluturduklarn, dar gelirli, yal ,engelli ,hasta ve ihtiyaç sahibi vatandalarn ihtiyaçlarn da bu ekiplerin aracl ile karladklarn kaydetti.

Beyolu,Gecesini gündüzüne katarak milletimizin sal,huzuru ve selameti için çalan fedakar zabta personelini tebrik ediyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git