Zabıta ekipleri kaldırım işgaline izin vermiyor

Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Aziziye Mahallesinde seyyar satıcılar ile iş yeri sahiplerinin ticari mallarla kaldırımları işgal etmesine son verdi.

Haberler 09.06.2020 - 09:54 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakanl, kent genelinde kaldrm igaline kar denetimlerini aralksz bir ekilde sürdürüyor. Zabta ekipleri, Yeniehir ilçesi Aziziye Mahallesinde yayalarn kullanm hakk olan ancak seyyar satc ve i yerleri tarafndan yaplan kaldrm igallerine son verdi.

KALDIRIM GAL

Aziziye Mahallesinde gerçekleen incelemelerde seyyar satclar ve baz i yerlerinin ticari mallarn yaya kullanm alannda sergileyerek kaldrmlar tamamen igal ettiklerini tespit eden zabta ekipleri, söz konusu igallerin belediye mevzuatna aykr olduunu belirterek esnafn kaldrmlar boaltmasn istedi. Kaldrmlara konulan baz tezgahlar da kaldran zabta ekipleri, uyarlara ramen kaldrm igaline devam edecek seyyar satc ve i yerleri hakknda cezai ilem uygulanaca uyars yapt.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Zabta Daire Bakanlnn daha düzenli ve yaanlabilir bir kent için denetimlerine devam edecei kaydedildi.

Ana Sayfaya Git