Zerzevanda farkındalık

Zerzevan Kalesinde "Günlük yaşamda güvenlik tedbirleri öz savunma farkındalık ve gelişim semineri"

Haberler 24.03.2021 - 02:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Ulusal JuJitsu Federasyonunun Günlük yaamda güvenlik tedbirleri öz savunma farkndalk ve geliim semineri çnar ilçesindeki 3 bin yllk Zerzevan Kalesinde yapld.

Ulusal JuJitsu Federasyonunun 2021 yl faaliyet programnda yer alan Dou ve Güneydou Anadolu bölgelerine yönelik çalmalar devam ediyor.

Bu kapsamda Zerzevan Kalesinde yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirleri ile Gençlik ve Spor l Müdürlüü Kayapnar Gençlik Merkezi ile Kültür ve Turizm l Müdürlüü ibirlii ile Günlük yaamda güvenlik tedbirleri öz savunma farkndalk ve geliim semineri gerçekletirildi.

SEMNER DÜZENLEND

Seminere Ulusal Jujitsu Federasyonu Bakan evki Erdoan ve federasyonun bölge temsilcisi Mücahit Ylmaz da katld.

Kaz Bakan Doç. Dr. Aytaç Cokun, Kaz Bakan Yardmcs ve aratrma görevlisi Gamze Hasdemir Bozku ile kaz ekibi tarafndan seminere katlan gençlere kalede yaplan arkeolojik kazlar hakknda bilgi verildi.

Kayapnar Gençlik Merkezi Müdürü namullah Önal bölge gençlerinin sosyal yaama adaptasyonu, kültürel ve spor yaamna itirakini salamak için çaltklarn belirterek, bu konuda desteklerinden dolay Ulusal JuJitsu Federasyonu Bakan evki Erdoana teekkür etti.

Erdoan bölgedeki gençlerin her zaman yannda olduklarn, çalmalarn devam edeceini ifade ederek, Diyarbakr Gençlik ve Spor l Müdürlüü Kayapnar Gençlik Merkezi ile Kültür ve Turizm l müdürlerine organizasyonun gerçeklemesindeki emeklerinden dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git