Zincirleme

Diyarbakır’da 22 otomobil birbirine girdi: 10 yaralı

Haberler 21.01.2021 - 09:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda sabah etkili olan youn kar ya akam yerini dondurucu souk havaya brakt. Don ve buzlanmadan kaynakl 22 aracn kart iki farkl zincirleme trafik kazasnda 10 kii yaraland. Araçlar ise hurdaya döndü.

Diyarbakrda sabah saatlerinde etkili olan youn kar ya gün içerisinde etkisini yitirdi. Etkisi yitiren kar ya akam yerini don ve buzlanmaya brakt. Yollarn buz tuttuu Diyarbakrda iki farkl trafik kazas meydana geldi. lk kaza, merkez Kayapnar ilçesi 75 metrelik yol üzerinde meydana geldi. Burada 16 otomobil yolda yaanan buzlanmadan kaynakl olarak pee pee birbirlerine çarparak kaza yapt. Yaanan trafik kazasnda 10 kii çeitli yerlerinden yaralanrken, yarallar olay yerine gelen ambulanslarla en yakn hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd.

PE PEE KAZALAR

kinci trafik kazas ise, merkez Kayapnar ilçesi 50 metrelik yol üzerinde meydana geldi. Buradaki trafik kazasnda ise aralarnda ticari araçlarnda bulunduu 6 otomobil yolun buzlanmasndan dolay birbirine girdi. Yaanan trafik kazasnda ölen ya da yaralanan olmazken, araçlarda maddi hasar olutu.

Her iki trafik kazasnda otomobiller polis ekiplerinin incelemesinin ardndan yoldan kaldrlmasyla trafik polis ekiplerince tekrar normale döndü.

Ana Sayfaya Git