Yalı Çapkını'nda kim vuruldu? "Ferit'in Seyran'a aşkı bambaşka"

Cuma akşamları Star TV'de yayınlanan Yalı Çapkını'nın 19 Nisan akşamki 66. bölümüne; Seyran'ın Akınlar tarafından kaçırılması ve akabinde olan olaylar damga vurdu. Son sahnede Akın'ın silahını ateşlemesiyle kimin vurulduğu merak konusu oldu. İşte Yalı Çapkını'nda yaşananlar...

Haberler 20.04.2024 - 09:49 Son Güncelleme : 20.04.2024 - 09:49

Başrollerini Afra Saraçoğlu, Mert Ramazan Demir ve çetin Tekindorun paylaştığı Yalı çapkını dizisinin 66. bölümünde; Seyranın kaçırılmasıyla herkesin perişan olması dikkat çekti.

SEYRAN KAçIRILDI

Yalı çapkını son bölümde; Ferit ve Abidin silah sesiyle şoke olurken; Akın ile adamları Seyranı kaçırdı. Ferit, yalıdan çıkıp Seyran diye koşarken; yalıdakiler de Seyranın kaçırıldığını öğrendi.

Hatice ve Halis de olanları öğrenirken; Suna da babasına Seyranın kaçırıldığını haber verdi.

O sırada Ecenin korktuğunu gören Seyran da Akına sert çıkıp, Eceyi bırakmaları gerektiğini ifade etti.

ASUMANDAN TEPKİ

Yalıya döndüğü gibi Abidine adamları toplamasını söyleyen Ferit, içeri girdiğinde gün içinde farklı bir şey olup olmadığını sordu.

Latif Bey, spor hocası Doruktan bahsedince Asumanın araya girip onu koruması Feriti kızdırdı. Asumanı odasına yollayan Ferit, o eve dönene kadar dışarı çıkmayacağını belirtti. çok kızan Asuman ise Bu yaptığını asla unutmayacağım dedi.

SANA NE OLACAĞINA ANNEM KARAR VERECEK SEYRAN

Serterin evine giden Ferit, adamlarıyla onu aldırdı. Ardından da Haticenin kendisiyle konuşmak istemesiyle yalıya doğru yola çıktı.

Aynı anlarda kendisi ve Ece için endişelenen Seyran, Akının Sessiz olursan Ece sağ salim bir odada oturur. Ama zorluk çıkarırsan sen ne yaşarsan o da aynısını yaşar sözlerine Ne yapacaksanız bana yapacaksınız diye yanıt verdi. Akın da ona Sana ne olacağına ben değil, annem karar verecek dedi.

MEZİDE, SEYRANLA KARŞI KARŞIYA

Yalıya gittiği gibi Kazım ile yüzleşen Ferit, Akın kaçırdı Seyranı senin yüzünden... diye bağırdı.

O sırada Akının annesi Mezide ile tanışan Seyran, onun Anlatacaklarım uzun otur. Olur da sağ kalırsan kim yüzünden başına bunlar geldi bilirsin sözleriyle şoke oldu.

Beni öldürecek olsanız çoktan yapardınız diyen Seyrana yanıt veren Mezide, Sen hiç Allaha yalvardın mı canını alsın diye? Senin etlerin hiç elbisene yapıştı mı? Bu örtünün altından ondan beteri var. Sen de yaşayacaksın, anlayacaksın dedi.

BÜYÜK SIR ORTAYA çIKTI

Ardından Mezide, Ben Akını geç doğurdum yoksa halan benim dengim diyerek Hatice ile yaşananları Derimin eridiği, etimin koktuğu dün gibi aklımda diye anlattı.

O anlarda Hatice de yıllar önce Mezideyi Halis ile evlenmemesi için sönmemiş kireç kuyusuna gömdürdüğünü anlattı.

FERİTTEN DEDESİNE TEPKİ

Olanları duyunca sinirlenen Ferit, Haticeye Sen daha neler anlatmadın? diye bağırırken Halis Ağa, Saygısızlık etme diye müdahale etti.

Bunun üzerine Ferit de Dede senin elinden hiçbir şey gelmiyor. Ben seni gözümde boşuna büyütmüşüm. Seyran ellerinde... Kullansana ismini, bul bana karımı diye bağırırken Kazım onu alıp dışarı çıktı. İkili ardından Serter ve Doruku tuttukları yere doğru yola çıktı.

Sınırı olmadığını gösteren Kazım, Serter ve Doruka işkence etmeye başlarken; Ferit, Abidine ne olursa olsun Seyranı bulacağını söyledi.

Ertesi sabah kardeşinin yokluğuyla kahrolan Suna, onunla ilgili düşünceleri için pişma olurken; Şehmuz ve İfakatı gördüğünü hatırladı. Ardından da onları gördüğünü Kayaya anlattı.

Bir hışımla odadan çıkan Kaya, Carlosa Şehmuz ve İfakatı sorarken; Esme de kızından bir haber olup olmadığını gözyaşlarıyla Ferite sordu.

SEYRAN OLMAZSA BEN KAYBEDERİM

Dedesinin emrine rağmen Seyran için kayıp ihbarında bulunan ve basın mensuplarına haber veren Ferit, onunla görüşmeye gitti. Halis Korhan, ona sözünü dinlemediği için kızarken Ferit de Senin karın içeride bak, yatıyor. O kaçırılsa bu kadar boş verir miydin? diye sordu. Torununa tokat atan Halis Ağa, Bunca yıl yaşadıklarımız ortaya dökülmedi. Bu sayede güçlü kaldık. Eğer öyle olmazsa kaybedersin dedi.

Ferit Korhan da Seyran olmazsa ben kaybederim, aklımı kaybederim. Eğer ben kaybedersem kimse kazanamaz deyip gitti.

İFAKATI YALIDAN ATAN GÜLGÜNÜN İHANETİ AçIĞA çIKTI

O sırada İfakat ve Şehmuzdan şüphelenen Kaya, İfakatın kapısına dayandı. İfakat kapıyı açmayınca da kırıp içeri girdi. Herkes bu anlara şahit olurken Halis Ağa geldi.

Halis Korhan, Şehmuzu da İfakatı da evden kovarken; Gülgün kolundan tutup İfakatı dışarı attı. Giderken Hepiniz pişman olacaksınız diyen İfakatın üzerine kapıyı kapatan Gülgün, Bu kadın bir daha bu eve girmeyecek dedi.

Eve girerken de Mezide ile buluştuğu hatırlayan Gülgün, yeni hapisten çıkan Orhanı kurtarmak istediği için Ne istersen yaparım dediğini, ardından da koç başını Halis Ağanın yatağına koyduğu anı hatırladı.

FERİT RAHATSIZLANDI

Kazım ile Abidin, Serterin Akınla şehir dışında bir yerde buluştuğunu öğrendiğini Ferite haber verirken; Esme de Feritin odasına gitti. İkili dertleşirken Ferite, Seyranın çığlıklar içindeki ses kaydı geldi.

Herkes sesleri duyup onların yanına giderken; Kaya, Feriti Seyran yaşıyor diyerek kendine getirdi. Ferit fenalaşırken, Kazım da Halis Ağaya isyan etti.

HALİS KORHANDAN BÜYÜK DESTEK

Halis Korhan da eski gücü kalmadığını söyleyip Elbet yerleri bulunacak, sevabı günahı unutacaksınız, o zaman acımayacaksınız. Ailemize bunu yaşatanlarla aynı havayı solumayacaksınız. Bu uğurda servetim fedadır, öncesini sonrasını kimse düşünmesin dedi.

Saatler sonra Ferit, dinlenirken Abidin ve adamları, Seyranın tutulduğu evi buldu. Seyranı kurtarmak için harekete geçerken Ferit de gitmek istedi. Ancak torununun fenalaşma ihtimalinden korkan Halis Ağa, onun gitmesine izin vermeyip çamaşır odasına kilitledi.

Tek başına çılgına dönen Ferit, Şefikaya yalvardı. Onun gözyaşlarına dayanamayan Şefika ise onu tutulduğu odadan çıkardı.

ORHAN, ECEYİ BULDU

Aynı anlarda Abidin ve adamları da operasyon düzenledi. Evi arayan Orhan, gizli odayı fark edip Eceyi buldu.

Feritin kaçtığını öğrenen Abidin, Akın ve annesinin Seyranı alıp kaçtığını anlatıp yeni bir adres yolladı. Ferit o yola girerken; Akın ve Mezide onun arabasına boş bir şekilde rastladı.

FERİT, SEYRANI BULDU

Akının iki adamını da vuran Ferit, Ne yaptınız karıma? diye bağırınca Mezide de ona Seyranı göstereceğini söyledi.

Bagajı açan Mezide, Gördün de eline ne geçti? Zaten karını parça parça yollayacaktım dedi. O sırada Akın da Seyranı rehin aldı.

Ferit, Akına Seyranı bırak beni al derken; Seyran da Akının daha önceki sözlerini hatırlattı.

Eğer içinde biraz insanlık kaldıysa bitir bu işi diyen Seyran, bayılırken Ferit korkuyla ona koştu.

AKIN KİMİ VURDU?

Gözyaşlarına boğulan Akın, ne yapacağını bilemezken annesine rağmen silahını indirdi.

O sırada Ferit, Seyrana Beni bırakma diye yalvarıp onun üzerine kapanırken; Akın silahına bir kez daha davranıp ateşledi.

Ferit ile Seyranın karşılaşması ve Seyranın yaşadıkları sonrası ölmek istemesi sosyal medyada gündem oldu.

Seyran ilk kez ölmeyi istedi
Akın, annesini vurdu bence
Akın Seyranın öldüğünü düşünüp kendini vurdu
Ah Ferit... Nasıl üzerine kapandı eşinin
Feritin Seyrana aşkı bambaşka
Seyrana o kadar çok işkence yapılmış ki kızın konuşacak hali kalmamış
Seyran-Ferit karşılaşmasında içim parçalandı
Seyranın o halini gören Ferit kimseye acımaz artık
Seyran, Feriti gördüğü halde ölmek istedi ya çok üzüldüm

Ana Sayfaya Git