İsrail'den Müslümanlara yönelik iğrenç ceza!

İsrail'den müslümanlara bir iğrenç hamle daha duyuldu.

Haberler 21.11.2016 - 00:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

srailin müslüman dümanln bilmeyen yoktur. Yüce Kuran- Kerimi ayaklar altnda ezdikleri, müslümanlara ikence çektirdikleri günlerin unutulmad tarihimize, yeni bir olay eklendi. srailin, Kudüsün batsnda yer alan El-Lod ehrinde hoparlörden ezan okuyan Ed-Dava Camisi imam hatibine 200 dolar ceza verdii bildirildi.

srailin orta kesimindeki El-Lod ehrinde En-Nur Camisi imam hatibi Adil el-Far, AA muhabirine yapt açklamada, El-Lod Belediyesinin, Arap yerleim bölgesi E-enir Mahallesindeki Ed-Dava Camisinde imamlk yapan kardei Mahmud el-Fara hoparlörden ezan okuduu için 200 dolar ceza verdiini belirtti.

Bu konuda daha önce herhangi bir uyarnn yaplmadna iaret eden Far, ezann hoparlörle okunmas nedeniyle caminin ilk kez böyle bir cezaya çarptrldn dile getirdi. Far, söz konusu cezann caminin yaknnda oturan Yahudilerin sesten rahatsz olmas gerekçesiyle verildiini söyledi.

srail medyasna göre, gürültü kirliliine neden olduu iddiasyla camilerden hoparlörle ezan okunmasnn yasaklanmasn öngören tasar henüz yürürlüe girmemesine ramen bu tür cezalar, vatandalar rahatsz eden ve gürültü çkaran kiilerin cezalandrlmasn öngören baka bir yasadan hareketle veriliyor.AA

Ana Sayfaya Git