ABD Başkanı Trump müslüman değilmiş

ABD Yeni bakanı Trump'ın müslüman olup olmadığına son nota konuldu.

Haberler 10.11.2016 - 16:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Müslüman yanda m, müslüman kart m olduu söylemleri, ABD Bakan seçildikten sonra çokça konuulan Trumpn, Müslümanlar hedef alan sözlerini kaldrd gözlemlendi. Müslümanlarn ABDye girmesini engelleyeceim eklinde açklama yapan Trumpn resmi internet sitesinden bu yaz silindi. Halka kar tepki almama adna yorumu sildii iddialar ortaya atld.

TRUMP MÜSLÜMAN MI?

Seçim kampanyasnda Müslümanlar da hedef alan Donald Trumpn ABD Bakan seçildikten sonra fikrini deitirdii ileri sürüldü. ngiliz The Independent gazetesinin internet sayfasnda yer alan habere göre, Donald Trump, seçim kampanyas srasnda söyledii Tüm Müslümanlarn ABDye girmesini engelleyeceim sözünü internet sayfasndan kaldrd. Trumpn Müslümanlar hedef ald sitesine girmek isteyenler yeni bir sayfa ile karlat görülüyor. Yeni sitede Trumpn kampanyasna ba yapn çars yaplyor.

Söz konusu sayfaya 8 Kasm sabah ulaldn ancak Trumpn ABD Bakan seçildikten sonra ilk icraatlarndan birinin Müslümanlar hedef alan sözlerini internet sayfasndan kaldrmak olduu belirtildi.

ABD Bakan seçilen Donald Trump, Kasm 2015te Pariste düzenlenen terör saldrs sonras, Ne olduunu anlayana kadar, tüm Müslümanlarn ABDye giriini yasaklayalm demiti.

Ana Sayfaya Git