ABD'li General Votel, Menbiç'te

TÜRK Silahlı Kuvvetleri'nin (TSK) 3 gün önce sınırında devriyeye başladığı Suriye'nin Menbiç kentine bugün ABD'nin Merkez Kuvvetler (Centcom) Komutanı General Joseph Votel başkanlığında bir heyet incelemelerde bulundu. Sokakları dolaşan heyet daha sonra kentin sivil yöneticileri ile bir araya geldi.

Haberler 22.06.2018 - 09:55 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

TÜRK Silahl Kuvvetlerinin (TSK) 3 gün önce snrnda devriyeye balad Suriyenin Menbiç kentine bugün ABDnin Merkez Kuvvetler (Centcom) Komutan General Joseph Votel bakanlnda bir heyet incelemelerde bulundu. Sokaklar dolaan heyet daha sonra kentin sivil yöneticileri ile bir araya geldi.

ABDL GENERAL KAMPTA

Türk Silahl Kuvvetlerince (TSK), Frat Kalkan Harekat alan ile Menbiç arasnda kalan hatta ABD Silahl Kuvvetleri unsurlar ile birlikte bamsz devriye faaliyetlerine 3 gün önce balarken, bugün Menbiç kentini ABDnin Merkez Kuvvetler (Centcom) Komutan General Joseph Votel bakanlnda bir heyet ziyaret etti. Amerikann Sesinde yer alan habere göre, General Votel bakanlndaki heyet kentin sivil ve askeri yönetimi ile bir araya geldi. Haberde, General Votelin kentin sokaklarn da dolaarak yaayanlarla görütüü de belirtildi.

Ana Sayfaya Git