Afrin'de terörün izleri siliniyor

Zeytin Dalı Harekatı'yla teröristlerden temizlenen Afrin'de terör örgütünün izleri silinmeye başlandı

Haberler 01.04.2018 - 11:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zeytin Dal Harekatyla teröristlerden temizlenen Afrinde terör örgütünün izleri silinmeye baland.

Türk Silahl Kuvvetleri (TSK) tarafndan hudutlarla bölgede güvenlik ve istikrar salamak, Afrin bölgesinde PKK/KCK/PYD-YPG ve DEA mensuplarn etkisiz hale getirmek, dost ve karde bölge halkn terör örgütü üyelerinin bask ve zulmünden kurtarmak için 20 Ocak Cumartesi günü saat 17.00de balatlan Zeytin Dal Harekat sürüyor.

Harekat kapsamnda Afrini terör örgütü üyelerinden temizleyen Türk Silahl Kuvvetleri, ilçe merkezinde teröristlerce döenen el yapm patlayclar imha ediyor, teröristlerin açt çukurlar kapatyor.

TERÖRÜN ZLER SLNYOR

Bunun yan sra ilçede de hayatn yeniden normale dönmesine yönelik çalmalar artarak sürüyor. Teröristlerden arndrlan ilçede sokaklar yeniden canlanmaya balarken ilçe merkezinde açlan i yeri says da artt.

Seyyar satclarn da cadde ve sokaklarda görüldüü ilçe merkezinde biriken çöplerin toplanmasna, sokaklarn temizlenmesine baland.

lçede halka yönelik balatlan yardm seferberlii de devam ediyor. Kzlay bata olmak insani yardm kurulularnca çeitli yardmlar yaplyor. Kzlay tarafndan ilçe meydannda kurulan mobil mutfakla her gün scak yemek datm gerçekletiriliyor, gda kolileri ilçe merkezi ve köylerde datlyor.

Halkn can ve mal güvenliinin salanmasna yönelik Mehmetçikin devriye görevi de devam ediyor.

Ana Sayfaya Git