Ak Parti Sözcüsü Çelik'ten Macron'a tepki

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, Fransa Cumhurbaşkanı Emmanuel Macron'un Türkiye'yle ilgili açıklamalarına tepki göstererek, "Macron el attığı her konuyu hukuk dışı bir mecraya sürüklüyor, Türkiye ile uğraşmak yerine Fransa'nın rotasını düzeltmelidir" dedi.

Haberler 24.07.2020 - 10:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Sözcüsü Ömer çelik, Twitter hesabndan yapt açklamada, Fransa Cumhurbakan Emmanuel Macronun Türkiyenin Avrupa Birlii sularndaki ihlalleri cezasz braklamaz dediini belirterek, unlar kaydetti:

çelikten Macrona tepki

Türkiyeye kar kullanlan bu dil bir panik dilidir. Macron el att her konuyu hukuk d bir mecraya sürüklüyor. Macron, Rumlarn haksz ve hukuksuz faaliyetlerini desteklemek için yine yanl yerde duruyor. Libyada yapt yanl Dou Akdenizde de yapyor. Yakn zamanda Türk sava gemisinin Fransz gemisini taciz ettiini söyledi, o iddias da çürütüldü. Cumhurbakanmz defalarca Suriye, Libya, Kbrs ve Dou Akdeniz meselelerinde Macrona iin dorusunu anlatt. Her seferinde Cumhurbaskanmzn dediinin doru, Macronun dediinin yanl olduu ispatland. Türkiyeye kar yaptrm çarsnda bulunan Macron, Libyadaki toplu mezarlarn arkasndaki suçlularn en büyük destekçisi. Macron, Türkiye ile uramak yerine Fransann rotasn düzeltmelidir.

Ana Sayfaya Git