Akılalmaz olay! Eşinden boşanan adam 12 yıl boyunca kanalizasyonda yaşadı

Rusya'da yaklaşık 12 yıl boyunca kanalizasyonda 52 yaşındaki Alexander'ın ailesi, onun öldüğünü düşünüyordu.

Haberler 25.02.2024 - 12:00 Son Güncelleme : 25.02.2024 - 12:00

Rusyanın Tolyatti kentinde, alkol sorunu olduğu için eşinin boşanma davası açtığı Alexnader, yaklaşık 12 yıldır kanalizasyonda yaşadığını anlattı.

Akrabalarının öldüğünü sandığı 52 yaşındaki Alexanderın kanalizasyonda yaşadığını fark eden yerel sakinler, blog yazarı Anton Gletcherov ile temasa geçti.

İhbarlar üzerinde Alexanderın yaşadığı bölgeye giden Gletcherov, 10 yılı aşkın süredir kanalizasyonda kalan adamın bacaklarının kısmı felçli olduğunu aktardı. Alexanderın çoğunlukla yerel sakinlerin verdiği yiyecek ve kıyafetler ile yaşamını sürdürdüğü belirtildi.

çoğunlukla kış aylarında kanalizasyonda kalan adamın, havalar ısındığında ise ara sokaklarda yaşadığı kaydedildi.

Sosyal medya hesabında Alexanderın görsellerini yayınlayan Gletcherov, evsiz adamın akrabalarının kendisi ile iletişime geçtiğini söyledi. Gletcherovın aktardığına göre Alexanderın kız kardeşi, eşinin yaklaşık 15 yıl önce onu terk ettiğini ve alkol tüketiminin arttığını dile getirdi. Uzun bir süre Alexanderdan haber alamayan ailesi, onun öldüğünü düşündü.

Gletcherov, ailesinin Alexanderı almak için bölgeye geleceğini söylediğini ancak kimsenin gelmediğini ifade etti. Pravila Magın haberine göre Alexanderın, yerel bir barınağa yerleştirileceği belirtildi.

HABER MERKEZİ

Ana Sayfaya Git