Avustralya’da tekneye atlayan köpek balığı korkuttu

Avustralya’nın Queensland eyaletinde nehirde balığa çıkan aile teknelerine sıçrayan köpek balığı yüzünden korku yaşadı.

Haberler 15.10.2018 - 09:34 Son Güncelleme : 15.10.2018 - 09:37

Seven Networkün haberine göre, Avustralyann Queensland eyaletindeki Prosperine Nehrinde 3 olu ile bala çkan Ken Madsennin teknesine 2,2 metre uzunluunda ve 150-200 kilogram arlnda köpek bal atlad.

Boa türü olduu belirtilen köpek bal tekneye sçradnda, normal bir balk olduunu zannederek ansl olduklarn düündüünü belirten Madsen, ancak çocuklarn panik halinde yardm istemelerinin ardndan durumu fark ettiini söyledi.

Büyük bir kargaa yaand

Balk avnn ardndan tekneyi römorka çkarmak için kyya yanat srada olayn yaandn aktaran Madsen, Büyük bir kargaa yaand, sonra duyduum ey (çocuklar) imdat, yardm diye baryorlard. çocuklar teknenin ön tarafnda kaçtlar çünkü baka yer yoktu. dedi.

Baln tekneye atlamasyla oltalarn yan sra koltuklardan birinin de krlarak nehre dütüünü belirten Madsen, büyük panik yaayan çocuklarn bir daha bala çkmamaya yemin ettiklerini söyledi.

Köpek baln bir balkç arkadann yardmyla nehre brakmay baardklarn söyleyen Madsen, Onu nehre sürükledik ama tkanm görünüyordu, sanrm timsahlara yem olacak. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git