Biden'dan yeni gaf

ABD Başkanı Joe Biden gaflarıyla gündem olmaya devam ediyor. Beyaz Saray’a dönüşünde ayaküstü gazetecilerle sohbet eden Biden, burada yeni bir gafa imza attı.

Haberler 29.06.2023 - 14:04 Son Güncelleme : 29.06.2023 - 14:04

ABD Başkanı Joe Biden gaflarıyla gündem olmaya devam ediyor. Beyaz Saraya dönüşünde ayaküstü gazetecilerle sohbet eden Biden, burada yeni bir gafa imza attı.

Rusyadaki Wagner krizine dair bir soruya yanıt verirken Ukrayna diyeceği yerde ağzından ABDnin işgal ettiği bir ülkenin ismi çıktı. Biden, O (Putin) Irakta savaşı kaybediyor, evinde savaşı kaybediyor. dedi.

Bidenın daha önce de ülkeleri karıştırdığı, siyasetçilerin ismini yanlış söylediği olmuştu. Bidenın yüzüne dikkatle bakan gazetecilerin gözünden bir ayrıntı kaçmadı. Bidenın her iki yanağında da dikdörtgen şekiller vardı. Sebebine dair sorular sosyal medyada gündem olunca Beyaz Saraydan açıklama gecikmedi. Bidenın 2008den bu yana uyku apnesi olduğu ve sürekli pozitif hava yolu basıncı makinesi kullandığı açıklandı.

İsmi açıklanmayan bir yetkili de Bidenın cihazı uyku kalitesini artırmak için son haftalarda kullanmaya başladığını söyledi.

Failed to load the video

Ana Sayfaya Git