"Büyüğü Haziran'da geliyor"

Türkiye'nin tüm uyarılarına karşı PYD'ye her türlü desteği veren ABD'nin büyük sevkiyatı Haziran'da yapacağı iddia edildi.

Haberler 21.05.2017 - 12:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ABD Bakan Donald Trumpn PKKnn Suriye uzants PYDye silah verilmesi talimatn onaylamasnn hemen ardndan bölgeye çok sayda ar silah ve zrhl araç sevkiyat gerçeklemiti.

TÜRKYENN UYARILARINA KARI SEVKYATA DEVAM EDYORLAR

Uzun zamandr pahal ve ileri teknoloji askeri malzemeleri terör örgütüne veriyor. Gece görü cihazlar, lazer iaretleme sistemleri, havan sistemleri, piyade tüfekleri, hava savunma füzesi, zrhl araçlar ve çeitli mühimmatlar... Ancak ilk sevkiyatlarda tank ve zrhl personel tayc yoktu.

BÜYÜK SEVKYATI HAZRANDA YAPACAKLAR

Ankaraya ulaan son istihbarat raporuna göre, Terör örgütüne desteini bir adm daha ileri götüren ABDnin asl sevkiyat henüz yapmad ortaya çkt. ABD büyük sevkiyat için Haziran bekliyor. ABDnin Haziran ay içerisinde yapaca sevkiyatta çok sayda tank, zrhl personel tayc ve bunun gibi ar silahlar bata olmak üzere bir çok mühimmat ve askeri lojistik malzeme bulunaca örenildi.

SLAHLARIN KAYDI YOK

ABDnin gönderdii bütün asker lojistik malzemeleri, 2014ten bu yana örgüt içinde ngilizcesi çok iyi olan 5 kii teslim alyor. Örgüte teslim edilen silahlarn ilk 4 araç dndaki hiçbirinin kayd tutulmad.

Ana Sayfaya Git