Çin başa döndü: Jilin şehri koronavirüs nedeniyle sınırlarını kapattı

Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgının ortaya çıktığı Çin'de ikinci dalga endişesi artıyor. Jilin bölgesinde yer alan, 4 milyondan fazla nüfusuyla Jilin şehri koronavirüs (Covid-19) nedeniyle sınırlarını kapattırken, toplu taşımayı da askıya aldı.

Haberler 13.05.2020 - 23:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dünyay etkisi altna alan koronavirüs salgnn ortaya çkt çin baa dönerken, ülkede ikinci dalga endieye yol açt. çinin Jilin bölgesinde yer alan, 4 milyondan fazla nüfusuyla Jilin ehri koronavirüs (Covid-19) nedeniyle snrlarn kapattrken, toplu tamay da askya ald.

SINIRLARINI KAPATTI

Jilin yerel yönetiminden yaplan açklamada; Jilindeki tüm sinemalar, kapal spor salonlar, internet kafeler ve dier kapal alandaki elence mekanlarnn derhal kapatlmas ve eczanelerin tüm ate ve antiviral ilaç satlarn bildirmesi gerektii belirtildi.Yerel yönetim ayn zamanda, ehir sakinlerinin sadece, son 48 saat içinde Covid-19 için negatif test sonucu aldklarn ve belirtilmemi bir kat öz izolasyon dönemi tamamladklarn kantlayan bir rapor almalar durumunda ehirden ayrlmalarna izin verildiini söyledi. Jilin ve Shulan ehri çinin, Rusya ve Kuzey Kore ile snrlar olan Jilin bölgesinde bulunuyor.

Ana Sayfaya Git