Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Japonya'da peş peşe görüşmeler

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, G20 Liderler Zirvesi temasları kapsamında Fransa Cumhurbaşkanı Emanuel Macron ile bir araya geldi.Erdoğan, İspanya Başbakanı Sanchez ve Dünya Bankası Başkanı Malpass'ı da kabul etti.

Haberler 29.06.2019 - 10:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Erdoan, G20 Liderler Zirvesine katlmak üzere bulunduu Japonyann Osaka ehrinde temaslarna balad. Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan, G20 Liderler Zirvesi temaslar kapsamnda, Fransa Cumhurbakan Emanuel Macron ile görütü.

Görümede Dileri Bakan Mevlüt çavuolu, Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak, Milli Savunma Bakan Hulusi Akar ile Cumhurbakanl Sözcüsü brahim Kaln da hazr bulundu. Zirvenin yapld INTEX Osaka Fuar Merkezindeki basna kapal görüme 1 saat sürdü.

Erdoan, resmi temaslar kapsamnda spanya Babakan Pedro Sanchezi kabul etti. Zirvenin yapld INTEX Osaka Fuar Merkezinde basna kapal gerçekleen kabul, 30 dakika sürdü.

Erdoan, resmi temaslar kapsamnda Dünya Bankas Bakan David Malpass kabul etti.G20 Liderler Zirvesinin yapld INTEX Osaka Fuar Merkezindeki basna kapal kabul, 30 dakika sürdü.Kabulde Dileri Bakan Mevlüt çavuolu ile Hazine ve Maliye Bakan Berat Albayrak da hazr bulundu.

Ana Sayfaya Git