El Bab'ta yaralanan uzman erbaş Bozarslan şehit oldu

SURİYE'nin El Bab bölgesinde sürdürülen Fırat Kalkanı Harekatı'nda ağır yaralanan ve Ankara GATA'da tedavi gören sözleşmeli er Muhammet Bozarslan'ın şehit olduğu haberi Bitlis'in Adilcevaz'daki ailesine ulaştı.

Haberler 28.12.2016 - 09:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Türk Silahl Kuvvetlerinin 21 Aralkta El Bab bölgesindeki

Frat Kalkan Harekat, Suriyenin El Bab bölgesinde sürerken 21 Aralk günü DEA saldrsnda yaralanan askerlerden 23 yandaki sözlemeli piyade komando er Muhammed Bozarslan da bugün tedavi gördüü Ankarada yaplan tüm müdahaleler ramen bugün kurtarlamayp ehit oldu. Bozaslann ehit olmas haberi Bitlisin Adilcevaz lçesinde yaayan baba evine ate düürdü. Uzman er Bozarslann cenazesinin yarn memleketinde düzenlenecek törenin ardndan topraa verilecei belirtildi.

BELEDYE BAKAN YARDIMCISININ YEEN

Antalyann Aksu ilçesinde Belediye Bakan Yardmcs Nevzat Bozarslan, ehit er Muhammet Bozarslann yeeni olduunu söyledi. Bekar olan yeeninin 2 yldr orduda görev yaptn belirten Nevzat Bozarslan, Frat Kalkan harekatna çok isteyerek gitti. Giderken, ailesine Memleket için gidiyorum, sizin için döneceim demi. Ama dönemedi. 3 kardein en büyüü dedi.

Aksu Belediye Bakan Ak Partili Halil ahin, yapt açklamada çok üzgün olduunu belirterek, Bata belediye bakan yardmcmz Nevzat Bozarslan olmak üzere, ehidimizin tüm yaknlarna sabrlar diliyorum. Milletimizin ba sa olsun dedi.

Ana Sayfaya Git