Erdoğan'dan ABD'yi çıldırtacak S-400 açıklaması

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan, Rize'deki il başkanlığı kongresinde S-400'le ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Haberler 19.11.2017 - 10:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan ve AK Parti Genel Bakan Erdoan: Suriyeden ülkemize yönelik tehditlerin zirveye çkt bir dönemde füze savunma sistemlerini geri çekerek Türkiyeye yönelik bir saldr durumunda harekete geçilmeyebilecei intibasn veren NATOnun güvenirlii, tüm üye ülkeler nezdinde sorgulanr hale gelmitir. Biz kendi güvenliimizi salamak için Rusyadan S400 hava savunma sistemleri almaya kalktmzda, ittifakn önde gelen kimi ülkeleri tarafndan ortaya konan tepki de bu çarpkl teyit eder mahiyettedir.

BZ S - 400LER ALDIK BTT O

Biz kendimizi savunmak için S- 400 almaya kalktmzda kimileri tarafndan ortaya konulan tepki de bu çarpklktandr. Bakalarna ses çkarmayanlar nasl oluyor da Türkiyeye ses çkaryorlar. Türkiyeye gelince farkl tavr sergiliyor. Kusura bakmasnlar Türkiye birilerine sorarak karar vermeyecek, milleti ile konuarak karar verecektir. Bunlar Kbrs Bar Harekatnda ve terörle mücadele döneminde kime ne kadar güvenebileceimizi gördük. Bu kuru bir özürle üzeri örtülebilecek bir ey deildir. Biz S400leri zaten aldk, i bitti.

Ana Sayfaya Git