Filistin İçişleri Bakanlığı: Saldırılarla ilgili ilk ipuçlarına ulaştık

Filistin İçişleri ve Ulusal Güvenlik Bakanlığı, Gazze kentinde gerçekleşen menfur saldırılar ve failleri hakkında ilk ipuçlarına ulaşıldığını ve soruşturmanın devam ettiğini bildirdi.

Haberler 29.08.2019 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bakanlk, Gazze eridinde güvenlik ve istikrar olduunu, iç sahada kartlar kartrmay hedefleyen karanlk saldrlarn genel durumu etkilemeyecek münferit olaylar olduunu açklad.

Dün akamki saldrlar gerçekletirenlerin cezadan kurtulamayacaklarn belirten Filistin çileri Bakanl, adaletin elinin polisleri hedef alan, güvenlik ve istikrar bozmak isteyen bir avuç satlk kiiye ulaacan belirtti.

Bakanlk, Gazze eridi sakinlerine zarar verilmesine asla izin vermeyeceklerini ve bu tür giriimlerin baarsz olacan bildirdi.

Bedeli ne olursa olsun Gazze eridini korumaya devam edeceklerini söyleyen Filistin çileri Bakanl, saldrlar gerçekletirenleri ve sorumlularn bulana kadar durup dinlenmeden çalacaklarn açklad.

Bakanlk, siyonist igal rejiminin ve ibirlikçilerinin Gazze eridindeki güvenlik ve istikrara darbe vurmaya çaltklarn ifade ederek, Filistin halkn ve Filistinli gruplar, polis noktalarn hedef alan saldrlar knamaya ve karklk çkarmak isteyenlere kar birlik olmaya davet etti.

Bakanlk ayrca basn yayn organlarndan ve sosyal medya kullanclarndan haberleri resmi ve güvenilir kaynaklardan almalarn istedi.

Gazze kentinde dün akam saatlerinde meydana gelen iki ayr patlamada 3 polis memuru ehid olmu, 3 polis memuru da yaralanmt.

Ana Sayfaya Git