Güney Kore’deki bir şantiyede yangın : 25 ölü 7 yaralı

Güney Kore'nin Gyeonggi bölgesindeki bir antrepo şantiyesinde çıkan yangın sonucu 25 işçi hayatını kaybetti, 7 kişi de yaralandı.Yangının söndürme çalışmalarının hala devam ettiği belirtildi.

Haberler 30.04.2020 - 01:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güney Korenin Gyeonggi bölgesindeki bir antrepo antiyesinde çkan yangn sonucu 25 içi hayatn kaybetti, 7 kii de yaraland.Yangnn söndürme çalmalarnn hala devam ettii belirtildi.

Güney Korenin Gyeonggi bölgesindeki bir lojistik deposunun antiyesinde yerel saatle 13.30da üretan adl kimyasal bir maddenin patlamas sonucu çkan yangnda 25 içinin hayatn kaybetti, 7kii de yaraland.Patlamann ardndan çkan yangnda, 25 içinin hayatn kaybettiini, en az 7 içinin yaralandn aktaran yetkiler, yangnn hzla yayld için içilerin kaçamadklarn düündüklerini ifade etti.

GÜNEY KORE LDER: SON ç KURTARILANA KADAR MÜCADELE EDLECEK

Güney Kore Devlet Bakan Moon Jae-in son personel kurtarlana kadar tüm çabann gösterilmesi için talimat verirken Ölü ve yaral insanlarn durumu ailelerine olabildiince çabuk açklamak ve madurlar desteklemek için her türlü çabay göstermek istiyorum açklamalarn yapt.

Ana Sayfaya Git