Halk, Türkiye’nin dış politikasını nasıl görüyor?

Türkiye’nin dış politikasına ilişkin gelişmeler gündemin önemli maddeleri arasında yerini alıyor. Peki, vatandaşlar dış politikayı ne kadar takip ediyor?

Haberler 29.09.2020 - 10:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatandalar Türkiyenin d politikasn nasl görüyorsunuz? Dou Akdeniz ve Egede yaananlar nasl buluyorsunuz? sorularn yantlad. Türkiyenin politikalarn beeneler olduu gibi eletirenler de oldu. Vatandalardan biri Dileri Bakannn ismini Süleyman Soylu olarak bildiini ifade etti.

Türkiyenin Dou Akdeniz ve Egede yapt hamleleri olumlu bulundu

Türkiyenin d politikalarn iyi ve baarl gördüünü belirten Ali Kemal Uyan, Dou Akdeniz ve Egede yapt hamleleri çok olumlu buluyorum. Bat ve kapitalist ülkeler eskiden her dediini yapyordu. imdi öyle deil, Cumhurbakanmz direniyor ve Türkiye Cumhuriyetinin hakkn alyor. dedi.

Dileri Bakann tanmadn ve Türkiyenin d politikasn takip etmediini söyleyen vatandalardan Emre Güler, Yunan bakanlarnn ukalalk yaptklarn, Türkiyede bu ukalalklarna kzdn belirtti.

Cumhurbakanna hakaret etmek demek o millete hakaret anlamna gelir

Türkiyenin d politikada Yunanistana kar sert bir tavr göstermesinin gayet normal karladn belirten Halil Öncü Karaduman, Tarihimizden dolay Yunanistann yllardr içinde birikmi olduu bir kin var. Türkiyenin tepkilerini gayet normal buluyorum. Dileri Bakanlnn çalmalarn genel olarak iyi bulduumu söyleyebilirim. Yunan manetlerinde Cumhurbakanmz hakknda söylenen sözler hiç dile getirilecek sözler deildir. Biz içimizde ne kadar eletirsek de seven veya sevmeyen olsak da bir ülkenin Cumhurbakanna hakaret etmek demek o millete hakaret anlamna gelir. Bu konuda sert bir tavr göstermelerini ekliyoruz. eklinde konutu.

Türkiyenin hakkn yedirmemek için geceli gündüzlü çalyorlar

Vatandalardan Muzaffer Özveren, Türkiyenin hakkn yedirmemek için geceli gündüzlü ellerinden geldii kadar çalyorlar. Türkiyenin d politikasn beeniyorum. ifadelerini kulland.

Ekonomik olarak iyi olmadmz için da kar pençe göstermemeliyiz

Türkiyenin d politikasn ksmen takip ettiini dile getiren Bahadr Bulut, Ekonomik olarak kötü bir durumdayz. D politikada da çok iyi deiliz. çünkü ekonomik olarak iyi olmadmz için da kar pençe göstermemeliyiz. Dou Akdeniz ve Ege konusunda haklyz. Yunanistan alakaya maydanoz istediin yerler topran deil bir eyin deil. Sen Avrupa ülkesisin senin oralarla ne alakan var. dedi.

Dou Akdeniz ve Egedekiler hepsi hikaye

Türkiyenin d politikada hamlesinin olmadn iddia eden vatandalardan Eyüp Ünald, Dou Akdeniz ve Egedekiler hepsi hikye, sonucu göreceksiniz. Zaten Yunanistan ile anlamaldr. Eski tezgahlar bekliyor yeni balamad ki. Dört be yl önce balad niye daha önce el atlmad. Hepsi hayal daha sonra sonucu görürsünüz. eklinde konutu.

Emperyalist güçler bizi rahat brakmyorlar

Türkiye d politikalarda yüz senedir naslsa aynen devam ettiini söyleyen vatandalardan Ahmet Tokuz, unlar söyledi:

Biz ne yaparsak yapalm bizi dlamaya çalyorlar. Benim bildiim kadaryla hep böyle devam ediyor. Türkiyenin Dou Akdeniz ve Ege yaananlar hakkmz olduunu düünüyorum ama emperyalist güçler içte de dta da yüz senedir olay bu hatta 200 senedir bu ekildedir. Bencillik olmasn da görünüe göre haklyz. D politika da ne olaca belli deil, Amerikann tutumuna baldr. Emperyalist güçlerin tutumlarna baldr.

Türkiyenin hiçbir eyini takip etmiyorum

Artk siyasetçilerin isimlerini hatrlayamadn dile getiren Emre Akkaya, Türkiyenin hiçbir eyini takip etmiyorum. Takip edilecek gibi bir durum deildir. Benim gözümde bitmi, bu memleket bu saatten sonra düzen tutmaz diyorum. Allah hepimizin yardmcs olsun. dedi.

Türkiyenin d politikasn hiç iyi bulmuyorum

Kzlayda ticari taksi ileten vatandalardan Mustafa Krkbudak, Dileri Bakannn ismini yanl söyleyerek, Türkiyenin Dileri Bakan Süleyman Soyludur. Türkiyenin d politikasn hiç iyi bulmuyorum. Bizi yiyecek ekmee muhtaç etmiler. ifadelerini kulland.

Dou Akdeniz ve Egedeki hamlelerimiz hakl buluyoruz

Türkiyenin aktif politikasn beendiini belirten Mustafa çavuolu, Türkiye d politikada daha da iyi olabilir ama u anlk iyi diyebilirim. Dou Akdeniz ve Egedeki hamlelerimiz hakl buluyorum. nallah geri adm atlmaz. Genel olarak beeniyorum lakin yalnzlatrldmz düünüyorum. Maalesef bu iyi bir ey deil. dedi.

Ana Sayfaya Git