Her hareketi tartışma yaratan Tayland Kralı'ndan tepki çeken karar

Dünyanın tartışmalı lideri Tayland Kralı Maha Vajiralongkorn’un (Rama X) olarak adlandırılan 20 cariyesini ordu mensubu yaptığı ileri sürüldü.

Haberler 05.05.2020 - 23:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Taylandda koronavirüs (Covid-19) salgnna kar tüm ülkede sosyal izolasyon uygulad zamanda 20 cariyesi ile Almanyaya kaçan Tayland Kral Maha Vajiralongkorn ile ilgili gelime yeni yaand.Dünyann tartmal lideri Tayland Kral Maha Vajiralongkornun (Rama X) olarak adlandrlan 20 cariyesini ordu mensubu yapt ileri sürüldü. Alman medyasnda yaynlanan habere göre, Vajiralongkornun cariyelerine rütbe de verdii belirtildi. Kraln bu hamlesinin ülkede büyük tepkilere neden olduu belirtildi.

KSEL SERVET 30 MLYAR DOLAR

Eksantrik kraln 30 milyar dolarlk kiisel servete sahip olduu ve zamannn çounu geçirdii Almanyada 12 milyon dolar deer biçilen bir evi bulunuyor. Kral Maha Vajiralongkorn, daha önce dördüncü einin katld resmi törenle cariyesini ba metres ilan etmiti.

ÖZEL HAVA KUVVETLER

Son olarak ortaya atlan iddiaya göre Tayland Kral, her cariyesine Tayland ordusunda bir görev veriyor ve ordu mensubu yapyor. Kral, askeri unvanlara sahip cariyelerine Özel Hava Kuvvetleri ismini verdii ileri sürüldü.

Ana Sayfaya Git