İdlib'de son dakika bomba yüklü motosikletle saldırı! Çok sayıda ölü var

İdlib'de son dakika bombalı saldırı düzenlendiği öğrenildi. Saldırının boma yüklü bir motoskletle düzenlendiği ve akabinde de 7 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.

Haberler 22.06.2017 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

dlibde son dakika bombal saldr düzenlendii örenildi. Saldrnn boma yüklü bir motoskletle düzenlendii ve akabinde de 7 kiinin hayatn kaybettii örenildi.

Suriyenin kuzeyindeki dlibin merkezinde, bomba yüklü motosikletle düzenlenen saldrda ilk belirlemelere göre 7 kii hayatn kaybetti, 12 kii yaraland.

dlib sivil savunmasnda görevli Abdurezzak Cubara AA muhabirine yapt açklamada, dlib il merkezindeki Sleybe Mahallesinde bomba yüklü bir motosikletin muhaliflerin güvenlik kontrol noktasnn yaknnda infilak ettirildiini aktard.

Cubara Görevliler motosikleti fark etti ancak araç kontrol noktasn geçer geçmez patlad. lk belirlemelere göre, aralarnda kontrol noktasndaki görevlilerin de bulunduu 7 kii öldü, 12 kii yaraland. dedi.

Yarallar çevredeki hastanelere kaldrldn belirten Cubara, durumu ar olan yarallarn bulunduunu, ölü saysnn artmasndan endie ettiklerini kaydetti.

Görgü tanklarndan Ali Ebu Muhammed, saldrnn akam saatlerinde dükkann önünde gerçekletiini söyledi. Ebu Muhammed, Bomba ile sivil halkn canna ve malna zarar geldi. Allah ehit olanlarn ehadetini kabul etsin. diye konutu.

dlibdeki yetkililer olayn aratrldn bildirdi. Saldry üstlenen olmad.

Ana Sayfaya Git