İngiltere Başbakanı Johnson'dan 22 gün sonra sonra ilk açıklama

İngiltere Başbakanı Boris Johnson, 22 gün süren koronavirüs tedavisinin ardından görevine dönerek ilk kez açıklamalarda bulundu. Johnson, dünyayı etkisi altına alan virüse karşı savaşta sona yaklaştıklarını ancak, riskin devam ettiğini belirtti.

Haberler 27.04.2020 - 23:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ngiltere Babakan Boris Johnson koronavirüs tedavisinin bitmesinin ardndan ilk kez açklamalarda bulundu. Babakanlk konutuolarak bilinen 10 Numarann önünde 22 gün sonra ilk kez açklama yapan Johnson, salgnn yükseli erisinin dütüüne dikkat çekti. Johnson ayn zamanda halka bu süreçte göstermi olduklar cesaret için teekkür ederken, Virüsün her gün ülke genelindeki hanelere yeni bir üzüntü ve yas getirdiini biliyorum dedi ve öyle devam etti : Virüsün, ülkenin savatan bu yana karlat en büyük sorun olduu hala doru ve ben hiçbir ekilde karlatmz sorunlar en aza indirmiyorum.

KNC BR DALGA EKONOMK FELAKETE YOL AçAR

Johnson virüsün ikinci bir dalgasnn felaket getirebileceine dikkat çekerek, Geçici süre için olsa bile bu eski ve temel özgürlüklerden vazgeçmenin ne kadar zor ve stresli olduunu biliyorum. kinci bir koronavirüs dalgas ekonomik felakete yol açar dedi.

Ana Sayfaya Git