Karacadağ Kayak Merkezi'nde yarıyıl tatili yoğunluğu

Şanlıurfa'nın Siverek ilçesine 45 kilometre uzaklıktaki kayak merkezinde çevre il ve ilçelerden gelen günübirlik ziyaretçiler, kayak yapmanın keyfini yaşıyor

Haberler 03.02.2020 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfadaki Karacada Kayak Merkezinde, yaryl tatili younluu sürüyor.

anlurfa ile Diyarbakr arasndaki snrlar belirleyen ve Siverek ilçesine 45 kilometre uzaklktaki Karacada Kayak Merkezi, 1919 rakmyla bölgenin zirvesinde yer alyor. Bilinirlii her geçen yl artan kayak merkezine ziyaretçiler youn ilgi gösteriyor.

anlurfa, Diyarbakrn yan sra Gaziantep, Mardin, Batman ve Adyaman gibi çevre il ve ilçelerden gelen günübirlik ziyaretçiler, kayak yapmann keyfini yayor.

Ziyaretçiler, alandaki davul zurna eliinde halay çekip elenceli vakit geçiriyor.

Yaryl tatilini en iyi ekilde deerlendirmeye çalan çocuklar ise kimi zaman kar topu oynayarak kimi zaman kzaklarla kayp karn keyfini çkaryor.

Diyarbakrdan ei ve çocuuyla anlurfaya gelen Cokun Açlan, yapt açklamada, tatilin son günlerini deerlendirmek amacyla kayak merkezine geldiklerini belirterek, Gayet güzel, eleniyoruz, memnunuz ve ortamda çok iyi. dedi.

Kayak merkezine daha önce de geldiini söyleyen 6. snf örencisi Sude Naz Demir ise merkezin çok güzel olduunu söyledi.

Lise örencisi rem Nur Karakeçili de 15 günlük tatili deerlendirmek amacyla kayak merkezine geldiklerini ifade etti.

Lise örencisi Ozan Kaya, kaymak amacyla tahtalardan kzak yaptn anlatarak, Yaryl tatili dolaysyla buraya gelip elenmek istedim. dedi.

Kayak merkezi iletmecisi Orhan Atilla, youn bir sezon geçirdiklerini ve kar kalnlnn yer yer 2 metreyi bulduunu kaydetti.

Ana Sayfaya Git