Katar'dan Erdoğan'a teşekkür için dev poster!

Doha'daki bir alışveriş merkezine Katar krizindeki çabalarından dolayı Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bir posteri asıldı.

Haberler 30.07.2017 - 09:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Katarn bakenti Dohadaki bir alveri merkezine Körfez krizinde gösterdii çabadan ötürü teekkür etmek amacyla Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann dev posteri asld.

Katar Mall isimli al veri merkezine aslan dev Erdoan posteri, Katarllar tarafndan büyük ilgi gördü.

Alveri merkezindeki ziyaretçiler siyah beyaz renkteki postere, Erdoana minnet ve ükranlarn ifade eden yazlar yazarak, imzalarn att.

Posteri imzalayanlardan Salim Hamad AA muhabirine yapt açklamada, Bu poster, Katarllarn Türkiyenin erefli Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoana sembolik bir takdiridir. Bu posterle ona ve Türk halkna teekkürlerimizi gösteriyoruz. dedi.

Meryem adl baka bir Katarl ise Ülkemizin yannda duran ilk kii Erdoandr. Türkiye ve Katar birbirine büyük bir kardelik bayla baldr. Erdoan seviyoruz. ifadelerini kulland.

Katar ile baz Arap ülkeleri arasndaki kriz, 5 Haziranda Suudi Arabistan, Msr, Birleik Arap Emirlikleri (BAE) ve Bahreyn yönetimlerinin Katar ile tüm diplomatik ilikilerini kesmeleriyle balamt.

Katara abluka uygulayan 4 ülke, ilikilerin düzeltilmesi için Doha yönetimine Türkiyenin Katardaki askeri üssünün kapatlmas, ran ile ilikilerin kesilmesi ve Al Jazeera televizyonunun kapatlmas gibi artlarn bulunduu 13 maddelik bir talep listesi sunmu, Katar ise uluslararas hukuka aykr hiçbir talebin kabul edilmeyeceini açklamt.

Ana Sayfaya Git